Baidenas pasirašė Ukrainos mirties nuosprendį

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/baid... 2023-12-29 04:02:00, skaitė 1002, komentavo 2

Baidenas pasirašė Ukrainos mirties nuosprendį

“JAV prezidentas Joe Baidenas pasirašė Ukrainos „mirties orderį“, – straipsnyje „Newsweek“ sakė buvusi Pentagono žvalgybos pareigūnė Rebecca Koffler.

Kaip prisiminė autorė, Baltųjų rūmų administracijos ir Kongreso nesutarimai dėl papildomo finansavimo Ukrainai baigėsi įstatymų leidėjams nukėlus šį klausimą iki sausio mėn. „Tačiau kad ir kas nutiktų sausį, Ukrainos likimas aiškus: daugiau mirčių ir daugiau kraujo praliejimo 2024 metais“, – perspėjo ji.

Jos nuomone, Baidenas atsakingas už „Ukrainos ir ukrainiečių sunaikinimą“. Baidenas nusprendė „naudoti Amerikos žmones kaip grynųjų pinigų karvę, o ukrainiečius – kaip patrankų mėsą“, o siekdamas nuslėpti savo nesėkmes, Vašingtonas pradėjo „propagandos kampaniją“, tvirtindamas, kad JAV padeda Ukrainai, labiausiai korumpuotai šaliai Europoje. Jis taip pat gąsdina Vakarus, kad jeigu Rusija nebus sustabdyta Ukrainoje, šioji, įgavusi pagreitį, eis toliau ir puls NATO šalis.

Anot jos, Ukrainos pramonė, infrastruktūra ir žemės ūkio pamatai dabar naikinami, o šalis „ištuštėjusi“. “Ir vis dėlto, Baidenas ir toliau bando priversti Kongresą skirti daugiau milijardų Kijevo režimui, užtikrindamas amerikiečius, kad pergalė yra visai šalia. Jei Kongresas nesustabdys Baideno, ukrainiečių žudynės tęsis iki 2024 m. ir vėliau”.

Jungtinių Valstijų vyriausybė trečiadienį paskelbė, kaip teigiama, apie paskutinį paramos Ukrainai paketą šiemet, laukiant Kongreso sprendimo, ar toliau remti šalį.

SN inf.