Susikaldymas

Autorius: Agentas_K Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-27 01:15:00, skaitė 814, komentavo 3

Susikaldymas

Diena iš dienos pešasi lietuviai. O priešas džiaugiasi. Vieni kitus agentais vadina, šika vieni ant kitų. Tiesiog valstybės priešų džiaugsmas. Susiskaldymas ir neveikimas. Svarbu kad tik pliurptų.

Beprasmės intrigos, piktybinis neveikimas ir nuolatinis pliurpimas tarp alternatyvistų yra kaip tik tai ko labai nori visokio plaukio tėvynės išdavikai. Kol lietuviai pešasi dėl ukrijos, dėl rusyno, dėl nato ar dar velniai žino dėl ko, išdavikai tuština kišenes, vagims išdalina valstybės biudžetą ir spjaudo į veidą išdidžiai.

Valstybėje tarp žmonių išplito nesveika įvairaus plauko slavofilija. Vieni už Ukrainą, kiti už Rusiją. Masinės kvailinimo priemonės sistemingai veikia, prigamino minias idiotų slavofilų. Alternatyvistai irgi prie to prisideda..

Socialiniai tinklai tiek išėdė žmonių valią, sąryšius, galią veikti, tiek nukenksmino mases kad valdžiagyviai gali šikti į gerklę ir dar didžiai pareikšti, kad tai geriausia kas galėjo nutikti Lietuvai... Tūlas lietuvis gana lengvai pasigauna bet kokį informacinį pakištuką, ir nuolatos pagal pakištą temą patampa prijautėju. Bet niekados neveikia už Lietuvą, už lietuvių tautos interesą. Svarbiausia tema ta kurią kiša per masines medijas.

Žmonės pavirtę vergais, kurie laukia išganymo, išganytojų ir aišku šią nišą visada užima visokie sukčiai. Vieni laukia vakarų pederastų išganymo, kiti laukia išganymo iš Rusijos. O kas veikia čia ir dabar ir daro ką gali iš savęs?