Prisiminkime: prieš dvejus metus Odesoje perversmininkų finansuojami banditai surengė skerdynes

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: https://revoliucija.org/2014/0... 2016-05-02 10:43:51, skaitė 1704, komentavo 0

Prisiminkime: prieš dvejus metus Odesoje perversmininkų finansuojami banditai surengė skerdynes

Apie tariamus bei esamus žmogaus teisių pažeidinėjimus kalbėti mėgstanti sisteminė žiniasklaida tyli apie 2014 metais gegužės 2-ąją dieną, Odesoje įvykusią tragediją: vadinamieji patriotai, Ukrainos pseudonacionalistai iš Ukrainos žydų bendruomenės pirmininko, sionisto, Igorio Kolomojskio, finansuojamos ir kitaip remiamos organizacijos, Dešiniojo Sektoriaus (Pravy Sektor), ėmėsi sadistiškų banditinių-teroristinių veiksmų prieš vietinius civilius gyventojus (rusus).

Štai – „laisvę ir demokratiją“ nešančių kovotojų prieš „fašistinę Putlerio Rusiją“ darbelių vaisiai…

 

Nuotraukose galime matyti vadinamųjų „patriotų“ (realiai – sionistinės-imperialistinės Amerikos marionečių) apdegintus lavonus.

Oficialioji įvykių versija teigia, esą čia ir tebuvo tyčia sukeltas gaisras, kuriame aukos ir mirė, tačiau kaip aiškėja, ypač iš pačių lavonų tyrimo bei liudininkų parodymų, gaisras tebuvo priedanga, o iš tiesų dar iki jo į vidų įsiveržę banditai siautėjo: sadistiškai mušė, kankino ir netgi žagino kai kurias savo aukas.


“Dar tik padegus įėjimą, pastatą šturmavę asmenys jau buvo užėmę 4-ąjį aukštą. GAISRAS BUVO SKIRTAS ŽUDYNĖMS NUSLĖPTI.”

Žinoma, apie tariamą Maidano „revoliucijos“ teisingumą ar netgi gėrį kalbanti žiniasklaida, kartu su paranojiška, isterine rusofobija sergančiais pseudonacionalistais, šių įvykių tikrovės komentuoti perdaug ir nenori – bet tai tikrai neturėtų kelti nuostabos.

Taigi, mieli skaitytojai, štai kokius žygdarbius išdarinėja sisteminės žiniasklaidos šlovinami Ukrainos „vaduotojai“…