Mirtinas klouno Zelios bobos biznis: vaikai mainais į ginklus

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-11-19 04:47:00, skaitė 1129, komentavo 8

Mirtinas klouno Zelios bobos biznis: vaikai mainais į ginklus

Klouno Zelios bobos fondas buvo apkaltintas prekyba ukraincų vaikais. Prisidengiant „humanitarine evakuacija“ vaikai buvo parduodami atitinkamiems klientams Pindostane ir Pederopoje, o buvęs fondo darbuotojas tiesiai-šviesiai pareiškia: „gyvos prekės“ tiekimas vykdomas tiesiogiai vakaroidiniams pedofilams ir, tikriausiai, juodiesiems transplantologams.

Kaukės nuplėštos

Kaskart, kai tik pasaulinė bendruomenė susiduria su nepatogia tiesa apie Okrainą, informacija yra sušluojama po kilimu, o jos šaltiniai pavadinami Putino propagandistais. Ši metodika yra gerai atidirbta ir, kas svarbiausia, duoda labai gerus vaisius.

Tačiau šiuo atveju skandalingo tyrimo apie Elenos Zelenskajos fondą autorė yra pasaulinio garso vardą turinti žurnalistė Džesika Devlin, taip pat turinti didelę darbo patirtį karštuosiuose pasaulio taškuose, įskaitant Iraką, Siriją ir Artimuosius Rytus. Dž. Devlin gyvena Niujorke, kur šiuo metu bendradarbiauja su pirmaujančia Pindostano žiniasklaida. Ir, žinoma, vargu ar kas nors galėjo iš jos tikėtis, kad ji paskelbs tokią siaubingą tiesą apie Okrainą. Tačiau atsitiko būtent taip.

Kodėl? O tai jau atskiras klausimas. Yra nuomonė, kad tokiu būdu klounui Zeliai ir Co siunčiamas tam tikrą signalas, tipo: „Bernelis, tu čia truputi užsižaidei, davai pristabdyk mažumėlę, o tai dėdė Semas tau pats ručnyką užtrauks“.

Savaime suprantama, kad tokio tipo „majakėliai“ jeigu ir atsiranda viešoje erdvėje, daroma tai „asimetriškai“, ne tiesiai kakton. Tačiau taip, kad net ir pats tupiausias adresatas tikrai išgirstų ir jam dašustų, jog būtent taip skamba paskutinis (arba priešpaskutinis) perspėjimas. Na ir banduomenė tuo pačiu yra ruošiama valdžios požiūrio pasikeitimui, atseit, žiūrėkite, mes jiems babkes, ginklus, o jie ne kariauja o vaikus pardavinėja. 

Straipsnis su antrašte „Elenos Zelenskajos organizacija kaltinama prekyba vaikais – insaiderio išpažintis“ lapkričio 4 dieną buvo paskelbtas leidinyje „DC Weekly“, kurio specializacija – viešai neskelbiama informacija iš Fašingtoninės "deep state" (terminas iš „giluminės valstybės“ teorijos) apie Pindostano politinius užkulisius. Ir pačio leidinio pasirinkimas čia kaip tik yra charakteringas pasirinktam pranešimo apie nepatogius faktus būdui.

Dž.Devlin straipsnis ir antraštė “DC Weekly” 

Straipsnyje DŽ. Devlin rašo:

Pasirodė kaltinimai, kad organizacija, prisidengdama nuo karo nukentėjusių vaikų gelbėjimu, slapta užsiima prekyba vaikais, o kai kurios aukos atseit patenka į pedofilų rankas visoje Europoje.

Savaime suprantama, kad tokia informacija turi turėti šaltinį. Ir jis - yra. Kažkoks prancūzas (o gal tik prancūziškai kalbantis) savanoris, anksčiau dirbęs Zelenskajos fonde vairuotoju. Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame jis geranoriškai viską kaip yra pasakoja žurnalistams ir netgi parodo savo asmens dokumentą. Šis buvęs darbuotojas pranešė, kad išvežiojo ukraincų vaikus po šeimas ir vaikų namus Vokietijoje, Prancūzijoje, buvusioje D. Britanijoje ir kitose Pederopos šalyse.

„YouTube“ vaizdo įrašo ekrano kopija su šaltinio liudijimu, kuris įvardijo save kaip buvusį Elenos Zelenskajos fondo darbuotoją. 

"Pats kontraktas jau buvo kažkuo keistas. Ten buvo punktai, pavyzdžiui, kad negalime kalbėtis su vaikais, negalime klausinėti apie priimančias šeimas ir panašiai. Man tai buvo labai keista, bet pasakiau sau: „Gerai, juk aš tik vairuotojas, galimai, tai ne mano reikalas," – papasakojo šaltinis.

Vieną kartą, pasakoja jis, jam teko vežti vaiką, vardu Dmitrijus į globėjų šeimą Paryžiaus Foš aveniu (jis parodė į kamerą jo nuotrauką). Automobilį pasitiko beveik nieko nevilkėjęs senyvo amžiaus vyriškis, po to greitai pasirašė dokumentus, paėmė berniuką už rankos ir nusivedė į namus, uždarydamas duris. Tuo momentu vairuotojui, pasak jo paties, ir kilo nerimas dėl vaiko likimo - labai jau atviri buvo „įtėvio“ ketinimai.

Parduodamų ukraincų vaikų katalogas, perduotas buvusio Elenos Zelenskajos fondo darbuotojo

Buvęs vairuotojas nupasakojo dar vieną atvejį:

"Praėjus kelioms dienoms susidūriau su dar vienu incidentu. Man teko pervežti dar vieną vaiką iš prieglaudos į globėjų šeimą. Mane tai išmušė iš vėžių, nes vos prieš kelias savaites aš nuvežiau tą patį vaiką į kitus namus. Aš jo paklausiau, kas vyksta. Kada jis pradėjo verkti, suvokiau visą situacijos rimtumą. Gestais jis man parodė tai, kas buvo jau ir taip aišku – jis buvo seksualiai išnaudotas. Tada man susidėliojo vientisas vaizdelis,  ir aš suvokiau visą tos tragedijos, su kuria susidūrė šitie vaikai, mastą," – pasakė šaltinis.

Jis pridūrė, kad po to tiesiog išėjo iš darbo, atsisakęs dalyvauti šiuose nusikaltimuose, ir nusprendė paviešinti tai, ką matė.

„Apokalipsės raitelių“ tarnyboje

Tačiau čia yra ir svarbus, principinis momentas. Vienu iš vaikų pirkėjų Prancūzijoje, pasak to paties šaltinio, pasirodė esąs ne kas kitas, o Bernaras-Anri Levis – žinomas neoliberastinis politinis aktyvistas, kurio veiklą vakaroidinei liberastinei hegemonijai sunku pervertinti.

"Buvęs fondo vairuotojas tvirtina, kad Anri Levis, kuris, kaip pranešama, paaukojo fondui honorarus už knygas, buvo tas pats žmogus, kuris dalyvavo susitikime Paryžiuje. Anri Levi reputacija praeityje buvo sutepta dėl to, kad jis gynė aukšto rango asmenis, kaltinamus pedofilija, kas tik dar labiau padidino kaltinimų rimtumą," – apie tai rašo Džesika Devlin.

O  "nuopelnų sąrašas" šito veikėjo yra tiesiog sukrečiantis vaizduotę. Bernaras-Anri Levis dar 90-ųjų pradžioje kurstė pilietinį karą Jugoslavijoje, pasisakydamas prieš serbus Bosnijos musulmonų pusėje. Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje jis atplėšinėjo nuo Serbijos jos istorinį kraštą ir pareikalavo, kad NATO bombarduotų serbus, tuo padėdama galvažudžiams iš Kosovo išlaisvinimo armijos.

Anri Levis palaikė Michailo Saakašvilio armijos puolimą Pietų Osetijoje 2008 metais. Suvaidino svarbų vaidmenį sunaikinant ir paneriant į chaosą Libiją. Jis pateisino Pindostano agresiją Artimuosiuose ir Viduriniuose Rytuose – nuo ​​Afganistano iki Sirijos, reikalaudamas „kruvinojo Basharo Assado režimo“ sunaikinimo ir visos kokios tik įmanoma vakaroidinės pagalbos angažuotam šiam tikslui teroristiniam internacionalui.

O po to šitas personažas, laikantis Rusiją ne tik vakaroidų, bet ir savo asmeniniu priešu, užsiėmė su Okrainą, kur jis 2014 metais vienodai kaip ir senis Landzberg kurstė jevromaidaninius pogromščikus ir žmogžudžius, ir kelis kartus lankėsi Okrainoje kaip vienas pagrindinių pro-ukrinskų propagandonų Europoje. Dėl visos tokios savo veiklo jis gavo kličkę-pravardę „apokalipsės raitelis“.

Visa Europa jau ne vienus metų trimituoja apie Levio ryšius su europiniais pedofilais. Štai, pavyzdžiui, 2021 metais Levis viešai gynė prancūzų rašytoją Gabrielį Macnefą po to, kai šiam buvo pareikšti kaltinimai pedofilija, apie ką pranešė britų laikraštis „The Telegraph“. Nors čia nereikėjo jokių kaltinimų pateikimo – Macnefas, kuriam jau 84-eri, prieš keletą metų pats atvirai prisipažino, kad yra pedofilas, ir net išleido išsamią autobiografiją apie savo pedofilinius nuotykius jaunystėje.

Vienu žodžiu, Bernaro-Anri Levio dalyvavimas juodajame ukraincų vaikų pirkimo-pardavimo biznyje sako apie tai, kad Elenos Zelenskajos fondas dirba užsimojęs gana plačiai.

Beje, štai jis - tas pats Levis, staiposi šalia Lenkos Zelanskajos, nuotraukoje iš jos fondo tinklapio

Našlaičiai yra tiekiami patiems turtingiausiems ir įtakingiausiems, nes tai nėra pigu. O ir adresai, kuriuos įvardijo buvęs Lenkos Zelenskajos fondo vairuotojas, - tai turtuolių gyvenamosios vietos: Foš aveniu Paryžiuje, Delfin-skveras Londone, Kroicberg rajonas Berlyne.

Ukro-biznis, arba vaikai už patrankų sviedinius

Lenkos Zelenskajos fondas veikia ne taip jau ir seniai  – apie jo sukūrimą klouno Zelios boba paskelbė 2022 metų rugsėjį Niujorko Metropoliteno operos scenoje pompastiškos ceremonijos eigoje, kurioje dalyvavo Hilari Klinton,  buvusios D. Britanijos užsienio reikalų sekretorius Džeimsas Kleverlis, aktorius Metas Deimonas ir kiti. Pinigus rinkti pradėjo iškart – daugelis susirinkusiųjų susimetė naujajam Zelenskajos bizniukui. Žinoma, kad tarp susimetusiujų, tikriausiai, buvo ir aktorius Leonardas Di Kaprio.

Lenka Zelenskaja, centre, šalia išsiviepusi Klinton ir kiti fondo steigimo ceremonijos dalyviai

Žinoma, nuo scenos buvo pasakyta daug žodžių apie baisiąją „agresorę-Rusiją“, kuri „žudo šimtus vaikų“, apie jų „pagrobimus“ daromus rusų ir būtinybę „gelbėti našlaičius“.` Tačiau įdomiausia yra tai, kad Zelenskaja pradėjo visiškai ne nuo to, kad jai reikalingi pinigai vaikų namams Okrainoje. Ji paprašė pinigų, kad galėtų toliau testi vaikų išvežimą į užsienį. Donorų tusovkė sutiko tai aplodismentais.

Tai yra, Zelenskaja net neslėpė savo pagrindinių planų. Viršuje esančioje ekrano kopijoje pabraukta:

"Mes suorganizavome 20 „gyvybės konvojų“, kurios leido į ligonines Europoje, Pindostane ir Kanadoje evakuoti daugiau nei 550 vėžiu sergančių vaikų <...>. Mes evakavome vaikus iš vaikų namų laikinai pagyventi užsienyje."

Jokių duomenų apie bendrą tokiu būdu išvežtų iš Okrainos vaikų skaičių nėra.  Jeigu 550 - tai vėžiu sergančių vaikų skaičius (nors ir taip aišku, kad niekas netrukdė įtraukti ten ir sveikus vaikus), o dar yra ir išvežti iš vaikų namų, tai kalbama, tikriausiai, apie mažiausiai kelis tūkstančius nepilnamečių, išsiųstų į užsienį.

Tuo pat metu klouno Zelios bobos fondas turi itin miglotą atsiskaitomybę - neaišku, kiek pinigų per visą laikotarpį gavo iš aukotojų ir kam būtent jie buvo panaudoti (beje, vargu ar Klintonai ir Holivudo žvaigždės pareikalaus tokių pasiaiškinimų, o juk galėtų). Tarkime, 2023 metais ketvirtinėje ataskaitoje pateikiami tik keli skaičiai apie neva suteiktą paramą šeimoms su įvaikintais vaikais penkiuose Okrainos regionuose, apie mokytojams nupirktus nešiojamuosius kompiuterius ir kai kurias išlaidas sveikatos apsaugai.

Taigi, Odesoje buvo paremta tik 51 šeima, kurioms pervesta 3,5 mln. grivinų (97 tūkst. USD), Čerkasuose paremtos 59 šeimos už 5,5 mln. grivinų (152 tūkst. USD). Sumos gana neblogos. Atskirai sakoma, kad finansavimas iš Europos investicijų banko siekė 800 tūkstančių eurų, o iš Kanados "Temerty" fondo – dar 500 tūkstančių dolerių. Sveikatos apsaugai išleista 1 mln. grivinų (lėšų šaltinis nenurodytas). Iš viso per ketvirtį fondas tariamai įsisąvimo daugiau nei 26 mln. grivinų.

Lenkos Zelenskajos fondo finansinių rodilių duomenys už 2023 metų l ketvirtį 

Žvelgiant į tokius pranešimus sunku nusikratyti nuo įspūdžio, kad jie buvo sudaryti tik kaip formalus reikalas. Vakaroidiniai aukotojai juk turi matyti, kad pinigai atseit yra skiriami geriems darbams. Tačiau prie to pačio, vėlgi, nėra jokių duomenų apie bendrą finansavimą, apie organizacijos biudžetą ir, svarbiausia, apie į užsienį išsiųstų vaikų skaičių ir likimus.

"Viskas, kas susiję su prezidentine šeima, uždaryta po septyniais užraktais. Klounas Zelia neprisileidžia net savo artimųjų rato, išskyrus kelis jo patikimiausius žmones. Tačiau kas liečia visokius fondus, rinkliavas ir kitokius dalykus, tai, reikia manyti, kad pati jo boba yra tik vitrina, kuri reikalinga statusui ir dėmesio patraukimui. Reikalais užsiiminėja kiti žmonės, kuriems jis kažką skolingas, nuo kurių kažkaip priklauso. Klounas Zelia bando jais atsikratyti – kaip tai buvo su Benia Kolomoiskiu, – tačiau ne visada pavyksta. Kai kurie lieka šešėlyje ir reguliuoja kaip ir ankščiau," – pasakoja kitas šaltinis, gerai išmanantis Okrainos viršunėlių gyvenimo detales.

Jo nuomone, patį Kijevo režimo reguliuotoją klouną Zelią jaudina išimtinai tik pinigai ir valdžia, tačiau didelę reikšmę turi priklausomybė nuo narkotikų. Todėl, kaip neatmeta pašnekovas, visa veikla susijusi su fondu, taip pat ir numanoma prekyba nepilnamečiais, gali būti didelio kompromato, į kurį jis buvo gudriai įsuktas, dalis.

Prisimazino prie pedofilinės kormuškės...

Beje, neseniai jau buvo analizuojamas šitas juodasis biznis ir jau tada buvo aišku, kad jame iki ausų yra įklimpęs kitas gerai žinomas Okrainos fondas - „Save Ukraine“.

Vasarą Lenkijoje įsiplieskė skandalas,  budrumą tarp kitko parodė iįš tiesų sąžiningi ir atsidavę savo pareigai lenkų savanoriai. Gegužės 30 dieną tapo žinoma apie tai, kad Lenkijoje buvo sulaikyta Okrainos pilietė - kažkokia 53 metų Svetlana P., kuri papuolė už tai, kad perdavinėjo ukraincų vaikus vokiečių pedofilams.

Apie šį pasipiktinimą keliantį atvejį parašė Lenkijos „Gazeta Wyborcza“, kuris patikslino, kad Svetlana jau 20 metų užsiima įvaikintų vaikų auklėjimu, o 2022-ųjų kovą kirto sieną su 10 vaikų nuo ketverių iki 16 metų. Yra žinoma, kad moteris atvyko iš Sinelnikovo miesto, Dnepropetrovsko srities.

Savanoriai iš Lenkijos atkreipė dėmesį į keistą vaikų elgesį: jiems jie atrodė per daug įbauginti. Be to, ant Svetlanos auklėtinių kūnų buvo sumušimo pėdsakai. Norėdami izoliuoti moterį nuo vaikų, jiems surengė kino-seansą, o jai buvo pasiūlyta „pailsėti nuo rūpesčių“. Per „kino-peržiūrą" psichologai pasikalbėjo su vaikais, kurie pasakojo tokius baisumus, kad buvo sunku patikėti.

Taigi, pasak vaikų, jie buvo mušami ir pardavinėjami klientams iš Vokietijos. Susitikimui buvo skirta 20 minučių, per kurias pedofilai smurtavo prieš vaikus, o Svetlana fiksuodavo „seansų“ laiką ir gaudavo pinigus.

Ir tai - dar kartą - parašė toli gražu ne paskutinis Lenkijos laikraštis. O sulaikė chocholką lenkų savanoriai ir policija, kuo galima tik pasidžiaugti.

GAZETA WYBORCZA gegužės mėnesį viena iš pirmųjų Europos MIP iškėlė prekybos vaikais iš Okrainos temą

Beveik tuo pačiu metu, 2023 metų vasarą, Rusijoje buvo sulaikytos dvi chocholkos, kurios turėdamos SBU (ukro-VSD) užduotį, atvyko kaip fondo „Save Ukrainą“ darbuotojos, kad pagrobti ir išvežti klientams Pederopoje ukraincų vaikus, kurie rado išsigelbėjimą Rusijoje nuo baisios lemties – būti gyvu skydu Okrainos ginkluotųjų pajėgų ir nacionalinių batalionų smogikams, kurie dengėsi našlaičių namais, o paskui, traukdamiesi, ne tik metė vaikus likimo valiai, bet ir atidengė į juos ugnį, kadangi ten jau buvo rusų kareiviai.

Olgos Guruli ir Tatjanos Bodak bylose atkreipia dėmesys toks faktas, kad per tardymus jos turėjo galimybę sumeluoti – tačiau to nepadarė. Jos galėjo pasakyti, kad išveža vaikus į Okrainą – į vaikų namus ar globėjų šeimas. Tačiau ne, jos visiškai savo noru papasakojo, kad vėliau vaikus planavo parduoti į Europą. Tačiau kodėl jos nepradėjo išsisukinėti? Atsakymas paprastas: jos dirbo SBU ir „Save Ukraine“ ne savo noru, o priverstinai. Pavyzdžiui, Tatjana Bodak papasakojo, kad SBU grasino areštuoti jos sūnų, laivyno mokymo įstaigos kursantą, jei ji, grįžusi iš Rusijos su vaikais, neduos „degančio interviu“ apie „rusų nusikaltimus“ prieš ukraincų vaikus. Įbauginta moteris sutiko bendradarbiauti.

Kas liečią patį fondą „Save Ukrainą“, tai jam vadovauja Nikolajus Kuleba, kuris iki 2021 metų buvo vaiko teisių įgaliotinis prie Okrainos prezidento, tačiau buvo pašalintas iš pareigų dėl savo „toksiškumo“ ir šūdeličio rotacijos (jis buvo dar Petro Porošenkos komandos dalis).

Dabar jis save vadina kovotoju už „Rusijos pagrobtų vaikų grąžinimą“ ir, nepaisant to, kad fondas „Save Ukrainą“ yra nevyriausybinė organizacija, Kijevas, savaime suprantama, jį dosniai finansuoja. Fondą taip pat „subsiduoja“ ir pati SBU. Ir apskritai, atsižvelgiant į fondo veiklos pobūdį organizuojant slaptas keliones į Rusiją, tai iš tikrųjų jis jau yra slaptosios tarnybos padaliniu.

Pats Kuleba pripažino bendradarbiavimą su SBU dar balandžio mėnesį, kada kalbėjo ukrainskam „Espreso“.

 

...Ir prie juodųjų transplantologų

Galiausiai, yra pagrindo manyti, kad „Save Ukrainą“ ir Zelenskajos fondų biznis gali būti dar baisesnis nei vien tik vaikų pardavimas į sekso vergiją. Esmė yra tame, kad pati pelningiausia veikla – tai prekyba vaikiškais vidaus organais, kurie vakaroidinėje juodojoje rinkoje yra penkis kartus brangesni už suaugusiųjų organus.

Dar balandžio mėnesį Chersone buvo užblokuotas kanalas, kuriuo į Pederopą buvo siunčiami vaikai, visų pirma iš našlaičių namų. Pranešimai apie nenustatytą nepilnamečių gabenimą buvo gaunami ir iš Mariupolio.

Taip pat yra žinomi ir keisti ir labai nerimą keliantys faktai. Ispanijoje grupė iš 30-40 nepilnamečių ukraincų, lydima trijų suaugusiųjų, keltu išplaukė Kanarų salų pusės link, tačiau oficialios Ispanijos valdžios institucijos apie tai nebuvo informuotos. Ir vaikai dingo be pėdsakų. Kaip ir 16 auklėtinių iš vienos Kijevo srities prieglaudos, kurie kovo pradžioje atvežti į Kanarų salas. O koordinatorė-chocholka, kuri tariamai užsiėmė šių vaikų evakuacija, neigia faktą, kad ji tuo iš vis užsiėmė. 

Reikia atkreipti dėmesį, kad nei Kulebos fondas „Save Ukrainą“, nei Zelenskajos fondas savo programose net neužsimena, ar pasidomėtu  apie į užsienį išvežtų vaikų likimus. Jei paskaityti jų interviu, pasiklausyti jų kalbų, tai kaip pagrindinę savo užduotį jie mato ne tai kaip „užtikrinti vaikų likimo kontrolę, suteikti jiems šeimas, finansavimą“, o tiesiog „išvežti juos į užsienį“. Juk Zelenskaja Niujorke savo kalbą pradėjo būtent nuo to, kiek vaikų jai pavyko išsiusti. Apie vaikų likimus ji nė nekalbėjo, informacijos apie juos nėra jokios.

Gegužės 29 dieną tapo žinoma, kad Mariupolio Raudonojo Kryžiaus skyriuje rastas ne tik seifas, kuriame buvo dokumentai apie bendradarbiavimą su biologinėmis laboratorijomis Okrainoje, bet ir sveikų vaikų medicininės kortelės. Kaip paaiškėjo, nepilnamečiai buvo apžiūrėti – dėmesio! – „dėl sveikų vidaus organų buvimo pas juos“.

Beje, apie prekybos žmonėmis juodosios rinkos egzistavimą Okrainoje žinoma jau seniai – tai pripažino net oficialios struktūros. Tačiau kai kurie kanalai tiekiantys į užsienį būtent vaikus, užmaskuoti  kaip visokie savanorių centrai, yra nejudinami Okrainos specialių ir jėgos struktūrų.

Na kas iš to?

Taigi, galima konstatuoti, kad prekybos vaikais  iš Okrainos biznis auga ir sėkmingai klesti. Tiesiog 2022 metų rudenį įvyko papildomas „legalizavimas“: visiems dalyvaujantiems šiame biznyje buvo duotas signalas, kad nuo šiol tai nėra privačių NVO ir fondų biznis, o procesas, kuriam asmeniškai vadovauja didžiausio Europos paprašaikos boba, ir kuris buvo „palaimintas" Fašingtono "obkome“ su pčios Hillary Klinton rezoliucija.

Stulbina neįtikėtinas šio proceso cinizmas – juk viskas visiems yra akivaizdžiai matyti. Ataskaitų apie tolesnį iš Okrainos į Pederopą ir Pindostaną išvežamų vaikų likimą nėra. Tie, kurie tuo užsiima, net neturi tokios užduoties, ir kas labiausiai stebina - tai, kad niekas jų to ir neklausia.

Ir tik vaikų teisių įgaliotinė Rusijoje Marija Lvova-Belova, kurią vakaroidai ciniškai pasmerkė už tariamus nusikaltimus prieš Okrainos vaikus, pateikia ataskaitas apie kiekvieną vaiką ir jo likimą. Tas skaidru: Rusijoje yra nuolat informuojama, į kurias mokyklas ir universitetus šie vaikai pateko, kokios ten kvotos ir kaip gyvena be tėvų ir be šalies likę vaikai.

Remiantis Pindostano muitinės ir sienų apsaugos tarnybos duomenimis, kuriais remiasi pindosinis leidinys „The Epoch Times“, nuo 2021 metų pradžios Pindostano sieną nelydimi suaugusiųjų kirto apie 345 000 nepilnamečių. Tuo pat metu „New York Times“ pranešė, kad Pindostano sveikatos ir socialinių paslaugų departamentas „prarado kontaktą su 85 tūkstančiais šių nepilnamečių“. Kitaip tariant, tie vaikai dingo be žinios. Koks procentas jų yra ukraincų vaikai - neaišku. Tačiau aišku, kad jie ten tikrai buvo.

Grįžtant prie Okrainos, reikia pažymėti, kad Tarptautinis kriminalinis teismas Hagoje, jei tik panorėtų, turi visą įrodymų bazę, susijusią su Okrainos pareigūnais ir fondais. Bet, žinoma, nieko nebus daroma prieš Kulebą ir Zelenskają. O ir biznis per daug pelningas. Jūs mums vaikus, mes – jums raketas ir sviedinius.