Popmuzikos žvaigždė transgenderis Kim Petras nori, kad žiūrovai užsiimtų seksu per koncertus, kuriuose gali dalyvauti vaikai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-17 14:59:00, skaitė 687, komentavo 3

Popmuzikos žvaigždė transgenderis Kim Petras nori, kad žiūrovai užsiimtų seksu per koncertus, kuriuose gali dalyvauti vaikai

Vokietijos popmuzikos žvaigždė, transgenderis Kim Petras pareiškė, kad nori, jog jo gerbėjai gėjai užsiimtų seksu per jo dabartinio koncertinio turo pasirodymus, kuriuose gali dalyvauti vos aštuonerių metų vaikai.

Neseniai žurnale "Interview" paskelbtame pokalbyje Kim Petras, kuris yra vyras, bet save identifikuoja kaip moterį, pripažįsta, kad nepadorūs ir pornografiniai veiksmai vyksta visiems matant.

"Tikrai vyksta gėjų seksas, kuris yra puikus", - sakė Petras. "Minioje, ir tai yra tikslas."

Tinklalapyje "Ticketmaster" nurodyta, kad Petraso gastrolėse, kurios vyks Jungtinėje Karalystėje ir Europoje, o po to sustos JAV, gali dalyvauti vaikai iki aštuonerių metų amžiaus.

https://www.youtube.com/watch?v=c_5AbgHmFqk

Apie turo įkvėpimą Petras kalbėjo straipsnyje "Interviu".

"Jei pažvelgtumėte į pasirodymą, jis tarsi įkvėptas Dantės "Pragaro" ir skirtingų pragaro lygių", - sakė dainininkas.

"Aš išeinu į iron maiden. Viskas labai simbolizuoja mano gyvenimą ir tikrai reikia perprasti, kad viską suprastum. Ir mano manija graikų mitologijai, vokiečių pasakoms ir visiems tiems dalykams, visos mano aistros yra labai giliai ten įsiterpusios."

Petras neseniai pasisakė dėl diskusijų apie transseksualų medicinines procedūras nepilnamečiams.

Dainininkas sakė, kad įstatymų leidėjai "neturėtų uždrausti hormonų terapijos", nes kelios JAV valstijos ir Europos šalys apribojo šias procedūras, kurių daugelis yra negrįžtamos ir sukelia nemažai žalingų šalutinių poveikių.

https://www.breitbart.com/entertainment/2023/11/15/transgender-pop-star-kim-petras-wants-gay-fans-to-have-sex-during-concerts-where-children-are-allowed-to-attend/