Remigijus Žemaitaitis: vyriausiojo alfa patino G.Landsbergio kvailystės!

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-11-15 01:39:00, skaitė 594, komentavo 6

Remigijus Žemaitaitis: vyriausiojo alfa patino G.Landsbergio kvailystės!

Vyriausiojo alfa patino G. Landsbergio kvailystės!

Kaip vyriausiasis Lietuvos klounas G. Landsbergis savo kolūkiečius-konservatorių rinkėjus link komunizmo vedė!

2021 m. gegužės mėn. Lietuvos didysis komikas G. Landsbergis pareiškė, kad TRAUKIASI iš 17+1 formato, kuriame dalyvavo Kinija, kai viena svarbiausia ekonomikos partnerė!

2021 m. gruodžio mėn. vertybinės Lietuvos užsienio politikos antinas G. Landsbergis pareiškė “prekybos sutrikimams su Kinija spręsti reikia skubių ES veiksmų”!

2022 metais G. Landsbergis skubos tvarka rašo laišką iš Paryžiaus į Briuselį dėl Kinijos veiksmų kreipesi į Europos Komisiją!

2022 m. sausio mėn. pareiškė G. Landsbergis: didziausias pasiekimas del Kinijos - ES šalių solidarumas, taikant Kinijai sankcijas!

Nuo 2022-2023 m. spalio mėnesio šis užsienio politikos runkėlis dar padaro apie 17 pareiškimų apie jo manymu banditus Kinus ir jų politiką Taivano atžvilgiu!

2021-2023 m. Užsienio diplomatų juokis G. Landsbergis padarė per 43 įvairaus pobūdžio pranešimus apie Taivaną, apie jo siekį tapti nepriklausomu nuo Kinijos ! Taip siekdamas kuo greičiau, kad Taivanas įsitrauktų į karą su Kinija, kaip padarė su Zelenskiu, kurį įtikino kariauti su Rusija, ko pasekoje dalis šalies Ukrainos yra nušluota nuo žemės paviršiaus. Jau nekalbu, kad Taivanas sala, tai neturint patekimo sausumos kelių, Kinai ją praktiškai paskandinti galėtu su turimu amunicijos kiekiu!

Kad linksmiau nebūtų Lietuvos mega klounas G. Landsbergis prieš porą dienų pareiškė “ mes Taivano jau NEPALAIKOME, eikite šikti, nes dabar mes laikomės VIENOS KINIJOS POZICIJIS”

Va jums vertybių užsienio politika, pagal naujausių laikų komikus!

Įdomu, ką dabar galvo visokios (ie) Šūros, tapkės, Algiukai, kremlinė LRT, jau nekalbu apie tarybinę Miliūtę?!

Panašu, kad šauks Mes Už Gabriuką ir Ingridą nenurimsi!

Tik priminsiu, kad šie idiotiniai jo sprendimai valstybei kainavo apie 5 mlrd € pajamų!

Kitas Lietuvos KlLOUNAS V. Landsbergis įžeisdamas žmonės sakė, KOLŪKIEČIAI NIEKADA NEBALSUODAVO PRIEŠ!

KOLŪKIO PIRMININKĄ, ar konservatorių kolūkiečiai balsuos prieš pirmininką?

Ar naujausių laikų komuniagų valdoma LRT leis kokį žurnalistinį tyrimą padaryti nepriklausomiems žurnalistams, apie Gabriukui mokamus rublius?