Fiokla Kiure: kažkokie gilūs sentimentai ir begalinė meilė visam tam ruzkij mir jaučiama!

Autorius: Vilma Fiokla Kiure Šaltinis: https://www.facebook.com/fiokl... 2023-11-14 00:16:00, skaitė 532, komentavo 2

Fiokla Kiure: kažkokie gilūs sentimentai ir begalinė meilė visam tam ruzkij mir jaučiama!

Nereikėjo man klausyti Andriaus Kubiliaus interviu, nes ir taip nuotaika ne kokia, nes sirguliuoju. Europarlamentaras Curent time televizijai švaria rusų kalba ilgai dėstė, kodėl jis remia navalnistus ir kt. ru opoziciją. Pasirodo viskas dėl vakariečių nuogąstavimų, kad ruzzija grius, apraminimo.

Andrius drauge su Rasa nuo ryto iki vakaro pluša stumdami idėją, kad Ukrainos pergalė ne tokia ir baisi bei pražūtinga Vakarams, nes iš sosto išgriuvusį bunkerinį pakeis Navalnas ir atominis ginklas atsidurs tinkamose rankose.

Tai aš nežinau kas blogiau, ar kad Vakarai bijo Ukrainos pergalės, ar kad tiki Kubiliaus pasakomis ir minta iliuzijomis apie ru opozicijos įtaką ruzzijoje. Nes realiai jie neturi jokios paramos ar autoriteto tėvynėje.

Per tą pačią Current time klausiau kitą interviu su žydų kilmės politologu (gaila, neįsidėmėjau pavardės), tai tas sakė, kad kolektyvinis putinas kariautų dar žiauresnį karą, nei bunkerinis. Nuo skurdo sužvėrėjusi liaudis visą įniršį seniausiai nukreipusi į prasigyvenusius ir sočius Vakarus ir čia tik laiko klausimas, kada driskiai užpuls mus.

Dar tas politologas įspėjo, kad karas Ukrainoje bus labai ilgas ir sekinantis. Kad įsiplieks dar keli karai, nes toks blogio ašies tironų tikslas ir jų metodas savintis resursus ir kelti jų kainas.