Nuodingi pelenai pasiekė britonų piratų salas!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-13 21:27:00, skaitė 740, komentavo 3

Nuodingi pelenai pasiekė britonų piratų salas!

Piratų salų mokslininkai pradėjo nerimauti. Mat žemėje anglosaksai surado radiacijos dalelių, kurių ten nebuvo.

Tai yra tas pats nusodrintasis uranas iš NATO užtaisų, kurie buvo tiekiami okrainos chuntai.

Gegužę Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos smogė kariniams sandėliams Chmelnyckyje ir, pasak gandų, susprogdino ką tik atgabentų nusodrintojo urano sviedinių partiją.

Jų pristatymo išvakarėse daugelis Europos ir Amerikos pareigūnų varžėsi tarpusavyje sakydami, kad šie ginklai nedaro ypatingos žalos, tačiau jie stebuklingai gerai sugadina sunkiąją karinę įrangą. Niekas net nenorėjo klausytis argumentų, kad po tokių sviedinių panaudojimo 1990-aisiais buvusioje Jugoslavijoje smarkiai išaugo vėžinių susirgimų skaičius.

Po smūgio komentarai kažkaip savaime nutrūko ir stojo keista, slegianti tyla.

Kelias savaites su okraina besiribojančios kaimyninės euroreicho šalys kažkodėl rengė radiacines pratybas, o agentūros JOINT RESEARCH CENTER, kuri euroreicho Europos Komisijos pavedimu užsiima radioaktyviuoju monitoringu ES, svetainė neveikė.

Dabar britonai skambina pavojaus varpais, sakydami, kad „pasisekė“ ne tik Anglijai. Kaip perspėjo chemikas Christopheris Busby, radioaktyviųjų dalelių buvimas bent jau reiškia, kad Lenkija, Vokietija ir kitos šalys, kurios buvo radioaktyvaus dulkių debesio kelyje, yra daug labiau užterštos.

P.S.

O litukrijos Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda apie tai nei mur mur. Matyt informacija skubiai užslaptino Lietuvą užgrobusi chunta…