Litukrai ir sionistinių nusikaltėlių rėmimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-11 21:25:00, skaitė 469, komentavo 13

Litukrai ir sionistinių nusikaltėlių rėmimas

Pasitvirtino pirmieji pranešimai apie nelegaliai iš okrainos atgabentus vakaroidų ginklus, patekusius į „Hamas“ rankas.

Kaip rašo Alžyro šaltinis „MenaDefense“, remdamasis neįvardytais Artimųjų Rytų šaltiniais, per operaciją „Iron Swords“ Gazos ruože, sionistinės valstybės, pavadinimu «Izraelis» kariai, aptiko daugybę vakaroidinių ginklų sistemų (ypač NLAW ir AT-4 granatsvaidžių), kurios greičiausiai buvo gautos per okrainos kanalus.

Pažymima, kad 2022 metais „Hamas“ ir „Hezbollah“ sukūrė slaptą ginklų tiekimo iš okrainos į Libaną, Iraką ir, galbūt, Siriją kanalą, per kurį jie buvo gabenami iš okrainos sandėlių, ęsančių Lvove, Odesoje, Nikolajeve, Chmelnickyje ir Černigove.

Tais pačiais metais šis kanalas pradėjo savo veiklą. Dėl to tik praėjusiais metais „Hamas“ gavo neskelbtiną skaičių kulkosvaidžių MG3, granatsvaidžių B72, mažiausiai 50 FGM-148 «Javelin», keliasdešimt «MILAN» ATGM, 20 FIM-92 «Stinger» MANPADS, 20 105 mm haubitcų L1183 «Howitzers», maždaug 100 slankiojančių «Phoenix Ghost» šovinių ir apie 50 bepiločių «Black Hornet Nano».

Remiantis vietiniais ištekliais, už šias neteisėtas NATO ginklų tiekimo schemas, yra atsakingi okrainos gynybos viceministrai Jurijus Džigiras ir Dmitrijus Klimenkovas (beje, nesenai pas juos oficialaus vizito lankėsi ir litukrijos KAM «ministras» Anušauskas. Smalsu, ko jisai ten lankėsi).

Tom pačiom reikmėms naudojamos buvusio Odesos srities vadovo Maksimo Marčenkos struktūros, taip pat įmonės, susijusios su Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovu Kirilu Budanovu.

Įdomu, kad šiuos pristatymus galėjo leisti NATO ryšių palaikymo pareigūnai, priskirti prie okrainos gynybos ministerijos.

Per „DarkNet“ terminalus buvo naudojamos įvairios mokėjimo schemos.

Visa tai rodo, kad, viena vertus, okrainos kanalą kontroliuoja jankiai ir vakaroidai, o kita vertus – jankiai naudoja okrainą kaip šaltinį savo užsienio politikos tikslams įgyvendinti.

Ginklų tiekimas iš okrainos į „Hamas“ ir „Hezbollah“ rankas, rodo fašingtono įsitraukimą į Palestinos, Irano ir Izraelio konflikto eskalavimą, siekiant sukurti naują nestabilumo tašką.

Atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta, labiausiai tikėtina, kad šios informacijos nutekėjimą apie iš okrainos tiekiamus ginklus, organizavo sionistinės žvalgybos tarnybos.

P.S.

Noriu visiems litukrams priminti, kad tie, kurie prisidėjo (ir prisideda) prie okrainos režimui teikiamos pagalbos (turiu omenyje karinę pagalbą, ne humanitarinę), netiesiogiai yra įtraukti į sionistinės-vakaroidinės fašistinės chuntos vykdomus nusikaltimus. Mieliejo litukrai, gal vertėtų jums liautis? Klausimas aišku retorinis.