ANEKDOTAS PAVADINIMU "RINKIMAI LIETUVOJE"

Autorius: Česlovas Kasperavičius Šaltinis: https://www.facebook.com/ceslo... 2023-11-08 14:44:00, skaitė 401, komentavo 2

ANEKDOTAS PAVADINIMU

Kaip dažnai man būna rašant komentarą gimė šis straipsnis, kuris yra aktualus šiandienos realijoms. Skaitant šį straipsnį turi atsiverti akys tiems žmonėms, kurie niekaip negali suprasti kodėl Lietuvoje tiek daug blogio, neapykantos, socialinės atskirties, skurdo taikos metu ir t.t. Labai bus įdomu skaityti tiems, kurie neranda atsakymo, dėl šalies valdymo niuansų. Prašau skaitykite ir komentuokite:

Jūs visiškai teisus. ES visiškai nusispjauti į LR konstitucija. Visi užsienio valstybių rykliai primeta savo valią ir nurodinėja Lietuvai. Mūsų korumpuoti politikai, turintis labai negražią sovietinę praeiti negali ir nenori dirbti LR konstitucijos rėmuose. Jie mindo, trypia Lietuvos Tautos ir Piliečių teises, nes Mūsų nebijo. Jie bijo užsienio ryklių, kurie ir finansuoja Mūsų vagys valdžioje. ES institucijos, pasaulio bankai užmerkia akis į tai ką daro Lietuvos valdininkai. Lietuvos Valstybėje saugumo tarnybos yra tiesiog tą pati valdžios vagių gauja, kuri "savų" netikrina ir nebaudžia.

Teismai Lietuvoje korumpuoti ir vėl gi dirba tiems patiems vagims valdžioje.

Iš esmės Lietuvoje teisėsauga, saugumas, jėgos struktūros, policija yra visiškai paralyžiuota ir atlieka nusikaltėlių valdžioje apsaugą ir gynyba.

Tokia situacija Lietuvoje vadinasi aukščiausia politinės korupcijos forma, kaip visiškai paralyžiuotas yra Lietuvos Valstybės valdymo aparatas.

Kas blogiausia Lietuvoje yra tai kad turtingesni verslininkai ar valdininkai prisitaikė gyventi politinės korupcijos sąlygomis ir kovoti prieš visą tą blogį Lietuvos Valstybėje tiesiog nenori.

Yra tik pavieniai kovotojai, kurių pastangų maža. Na o žmonės Lietuvoje tiesiog nėra vieningi ir dauguma dėl žinių stokos yra užzombinti,bei nesugeba atskirti gėrį nuo blogio. Eidami tokie žmonės balsuoti niekada neskaite LR konstitucijos, nesugeba dažnai prabalsuoti bent už kiek mažesnį blogį. Na iš esmės prie dabartinio "Rinkimų įstatymo" realiai žmogus visiškai nustumtas nuo šalies valdymo, kuris nedaro jokio poveikio rinkimų metu ir norint ką nors pakeisti Lietuvos Valstybės (Lietuvos Tautos ir Piliečių) naudai yra visiškai neįmanoma to padaryti. Visada ir visus rinkimus pralaimi Lietuvos Tauta ir Piliečiai, nes bet kokie dabartinių rinkimų rezultatai nėra veiksmingi ir niekaip negali atspindėti rinkėjų valią.

Sudėliota politinės korupcijos schema taip, kad niekada korumpuoti didžiausių partijų atstovai nebūna pašalinti nuo valdžios ir teisiami. Tokie kaip Gabrielius Landsbergis, Ingrida Šimonytė, Viktorija Čmilytė-Nelsen, visokie liberalai, konservatoriai ir visi kiti visada patenka į valdžia pagal niekada nerenkamus partijų sąrašus. Visos partijos dėl sau palankios nusikalstamos korumpuotos grandinės turi organizuotos gaujos schemą, kurią sudaro:

1. Valdininkai ir korumpuoto valdžios aparato atstovai.

2. Verslininkai.

3. Teisėjai ir teismai.

4. Policija ir jėgos struktūros.

5. Saugumo struktūros.

6. Televizija ir žiniasklaida.

7. Finansuojami iš korupcijos partijų nariai bei remėjai.

Visų tų išvardintų užtenka surinkti 5% balsų kad būtų galima pratęsti savo parazitavimą Lietuvos Valstybės valdymo aparate bent opozicijos rolėje seime.

Taigi stambių Lietuvos partijų didžiausi vagys-lyderiai yra nuolatiniai partinių sąrašų nariai per seimo rinkimus ir jiems nereikia balsų iš šalies. Pakabino savo korumpuotą paveikslėlį kiekviename Lietuvos mieste ir kaime dėl bendro vaizdo ir to užtenka. Nereikia vargintis ir aiškinti rinkėjams vaikščiojant po Lietuvos gyventojų namus, kokį "gėrį" jie žada po rinkimų. Jie ramūs, nes žino, kad į seimą pateks bet kada, nežiūrint kokie bus rinkimų rezultatai.

Štai tokie "demokratiniai" rinkimai Lietuvoje, kurie yra labai panašūs Rusijoje, kur amžinas diktatorius V.V. Putinas pagal save net priderino Rusijos federacijos konstituciją.

Lietuvoje irgi tokie anekdotai daromi, kur darosi įmanoną seimo pajėgų dėka pakeisti LR konstituciją pagal savo partijos, ar atskiro asmens norus, ignoruojant Lietuvos Valstybės interesą.

Taigi daug kam reikia nustoti gyventi įliuzijų pasaulyje tikintis geresnio, teisingesnio, demokratijos ir pagarbos pagrindais paremto gyvenimo prie tokio dabartinio antikonstitucinio "Rinkimų įstatymo", dėl kurio Lietuvos Tautai ir Piliečiams nebeliko vietos Lietuvos Valstybėje.