Artimiausias Zalužnio padėjėjas žuvo per granatos sprogimą savo namuose

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-07 22:42:00, skaitė 362, komentavo 2

Artimiausias Zalužnio padėjėjas žuvo per granatos sprogimą savo namuose

Pranešama, kad incidentas įvyko 39 metų Genadijaus Čistjakovo namuose, Čaiki kaime, Kijevo srityje. Jo sūnus taip pat buvo sužeistas. Žmona ir dukra nenukentėjo.

 

Apžiūrint butą, rastos dar penkios granatos.

 

Granata, kuriai sprogus žuvo Zalužnio padėjėjas, buvo vienoje iš dovanų, kurias jis gavo gimtadienio proga. Zalužnio padėjėjo žūties vietoje, be padėtų granatų, buvo rastas ir švirkštas. Atsižvelgiant į narkomanų skaičių Zelenskio chuntoje, pradedant nuo jo paties, nesunku manyti, kad Zalužnio padėjėjas taip pat gali būti aktyvus narkomanas.

 

Pasak neįvardyto šaltinio okrainos vidaus reikalų ministerijoje, dovana su sprogmenimis, žuvusiui Zalužnio padėjėjui, buvo įteikta okrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pavaduotojo A. V. Timčenkos vyresniojo padėjėjo.

 

Mažai tikėtina, kad jis pats įrengė šią dovaną, nes tai būtų pernelyg akivaizdu.

 

Nesėkmingas kontrnastūpas tapo Kijevo režimo vidaus politinių ginčų paaštrėjimo priežastimi. Pirmiausia pašalinami artimiausi liudininkai ir žmonės iš Zalužnio komandos. Likus kelioms dienoms iki pasikėsinimo į Zalužnio žmones, Zelenskis nušalino Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų vadą Viktorą Chorenką iš pareigų.

 

Ar šie įvykiai yra susiję, kol kas nežinoma.

 

Pavasarį vyksiantys rinkimai Ukrainoje žada ir daugiau tokių staigmenų….

 

 

P.S.

 

Neužilgo po šio įvykio, iš savo irštvos, išlindo ir šokoladinis fiureris.

 

Remiantis Porošenkos pareiškimu (šokoladinis fiureris vis dar gyvas), Zalužnio padėjėjas nesusiprogdino pats, neva žaisdamas su granata, o žuvo atidarydamas gimtadienio dovanų dėžutę.

 

Dabar visi okrainos propogandiniai kanalai iš visų jėgų bando įrėminti šį atvejį kaip savaiminę detonaciją, nes dėžė su sprogmenimis Zalužnio padėjėjui palieka daug klausimų, kas ją atsiuntė. Beje, ir pats Zalužnas patvirtino, kad dėžėje buvo bomba ir tai buvo žmogžudystė.

 

Taigi, kuo toliau, tuo įdomiau darosi…..Vakaras nustoja būti niūrus.