„Hamas“ klausia: ar ISIS kontroliuoja Izraelis?

Autorius: Jonas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2023-11-07 02:16:00, skaitė 388, komentavo 1

„Hamas“ klausia: ar ISIS kontroliuoja Izraelis?

Oficialaus „Hamas“ laikraščio „  Palestina “ žurnalistas FAIZAS ABU SHAMALA (nuotraukoje) sekmadienį uždavė daugybę klausimų, aiškiai nurodančių, kad ISIS (Artimųjų Rytų gyventojai kartais vadinama „Daesh“) naudojasi Izraelis.

„Kodėl „Daesh“ nepuola tarptautinių karinių jūrų pajėgų laivų Raudonojoje jūroje ir Izraelio turistų Šarm el Šeiche?“, – klausė Shamala, naudodamas arabišką ISIS santrumpą. „Kodėl „Daesh“ puola palestiniečių kovotojus, o ne bendradarbius su Izraeliu?

„Kodėl „Daesh“ nepradeda karo fronto prieš Izraelį iš Vakarų Kranto, kuris galėtų labiau paveikti Izraelį nei iš Gazos ruožo? Kodėl „Daesh“ išplatina plakatą, raginantį krikščionis palikti Jeruzalę  , bet neskelbia panašaus plakato prieš sionistus? Kodėl „Daesh“ neveikia prieš Izraelį nuo Jordanijos sienos ir (kodėl) nepuola Jordanijos režimo, net kai Jordanijos oro pajėgos atakuoja „Daesh“ taikinius?

Shamala pateikė atsakymą į savo klausimus, remdamasi sąmokslo teorija, teigdama, kad Izraelis naudoja ISIS, kad sunaikintų „Hamas“, nes „nepajėgė“ sunaikinti Hamas tiesioginio karo metu.

Neseniai ISIS vaizdo žinutėje grasino nuversti Hamasą, išreikšdama priešiškumą Gazos Musulmonų brolijos atšakai dėl to, kad ji nevisiškai įgyvendino islamo šariato įstatymus ir yra per „nuosaiki“.

* * *