Juknevičienė nesnaudžia – startavo su naująja rinkimine kampanija

Autorius: Rasa Juknevičienė Šaltinis: https://youtu.be/QvVdx98fpPM... 2023-11-07 02:31:00, skaitė 354, komentavo 4

Juknevičienė nesnaudžia – startavo su naująja rinkimine kampanija

Pradžioje bijojusi paskęsti ir abejojusi, ar vienam žmogui įmanoma ką nors Europos parlamente nuveikti, paaiškėjo, kad galima labai daug nuveikti.

Taip apie savo nuveiktus darbus visuomenę informavo trumpo metro filme Landsbergių bendruomenės atstovė, Europos Parlamente už 20 tūkst. eurų per mėnesį Lietuvos žmonių labui besidarbuojanti Rasa Juknevičienė.

Moteris atskleidė, kad ji ir toliau pasiryžus už 20 tūkst. eurų per mėnesį tęsti tuos darbus Lietuvos žmonėms.

Minėtame trumpo metro filme (filmo biudžetas neskelbiamas), politikė išvardino visus savo pasiekimus.

„Ar įmanoma vienam žmogui iš mažos šalies kažką nuveikti tokioje didelėje institucijoje kaip Europos Parlamentas? Neabejotinai taip. Prisipažinsiu, kad kai mane išrinko į Europos Parlamentą, aš bijojau, kad galima paskęsti šiame dideliame pastate ir šioje didelėje institucijoje. Tačiau klydau.

Iš tikrųjų galima ir pavyko daug ką nuveikti, ypatingai, kai mūsų patirties – Lietuvos patirties ir mano pačios patirties – prireikė prasidėjus baisiam Rusijos karui prieš Ukrainą ir prieš mus visus. Tuomet buvau išrinkta į mūsų politinės grupės vicepirmininkes ir galėjau tiesiogiai formuoti ne tik visos mūsų politinės grupės, bet dažnai ir viso Parlamento poziciją. Žinoma, kartu su Andriumi Kubiliumi – mūsų duetas iš tikrųjų buvo labai prasmingas.

Šiandien mano inicijuotų ir sėkmingai įgyvendintų darbų bagaže yra ne tik Lietuvai, bet ir visai Europai svarbūs pasiekimai, prie kurių savo balsu prisideda kiekvienas Lietuvos pilietis. Leiskite ir padėkite tęsti šiuos darbus ir prisidėkite prie naujų pasiekimų išreikšdami savo balsą 2024 m. birželį vyksiančiuose Europos Parlamento rinkimuose“, - taip savo nuopelnus pristato garsi Žmonių partijos narė.