Kanados pavyzdys – ką "vaikučių mylėtojai" nori padaryti mūsų vaikams

Autorius: Linas Bartašius Šaltinis: https://www.facebook.com/barta... 2023-09-05 02:55:00, skaitė 262, komentavo 1

Kanados pavyzdys – ką

Atsakymas į Kaupas Kęstutis įrašą.

Kanada yra pats geriausias ir tuo pačiu pats blogiausias pavyzdys kaip "tolerancija" ir "judėjimas už meilę" tampa vienu galingiausių ir žiauriausių ginklų prieš silpniausius bei pažeidžiamiausius - vaikus.

Vardan spalvotosios vėliavos iškėlimo yra nutildomi visi: mąstantys, klausinėjantys ir tie, kurie yra šios srities specialistai. Kęstuti, ar žinojai, jog Kanadoje psichologams yra draudžiama teikti terapiją vaikams kuriems sutrikęs lyties identitetas? Jeigu vaikas teigia, jog yra priešingos lyties, specialistams yra draudžiama toliau šį atvejį tirti ir bandyti vaikui psichologiškai padėti. Jie privalo pradėti lyties keitimo procedūrą naudojant hormonus, o vėliau atliekamos operacijos amputuojant berniukams ir mergaitėms lyties organus. Draudžiama laukti, priešintis ar klausinėti.

Ši tendencija pasėjo Kanadoje ir Amerikoje chaosą, baimę ir skausmą. Atsirado daugybė vaikų, kurie vėliau gailėjosi to ką padarė ir nori grįžti į savo natūralią lytį, bet, deja, niekada to padaryti nebegalės. Neįmanoma ištaisyti žalos po atliktos lyties keitimo operacijos. Vėliau seka aukštas savižudybių lygis ir ankstyvos mirtys dėl pažeistos sveikatos.

Kęstuti, atkreipiau dėmesį, jog mėgsti Kanados profesoriaus Jordano Petersono turinį. Ar žinai dėl ko iš jo bandoma atimti licenciją? Kodėl jis išvyko iš Kanados ir įsikūrė Floridoje? Ar žinai, kodėl Kanada ruošia įstatymus laisvos kalbos kontrolei? Tai pat - įstatymus visiškai specialistų, įstaigų, tėvų kontrolei?

Ar žinai, jog dėl šių įvykių pačios lesbietės ir gėjai atsisako vaivorykštės vėliavos? Kodėl? Nes kai kurie iš jų pilnai supranta viso to klaidingumą. Yra daugybė gėjų, kurie nieko bendro nenori turėti su lyties keitimo operacijomis vaikams, laisvo žodžio varžymu, specialistų tildymu. Net jie supranta kur jau yra per daug. Tiesą pasakius, trans ideologija naikina homoseksualus, nes tyrimai atskleidė, kad jeigu paliksi sutrikusį dėl savo lyties vaiką ramybėje, yra 90% tikimybė, jog ji ar jis paaugęs taps homoseksualiu, bet nebenorės keisti lyties. Priims save tokį koks yra.

Tikrovė tokia, jog nėra vienybės net pačioje LGBT bendruomenėje. Tiesą pasakius, ši bendruomenė net neegzistuoja. Tai - idealogija, ne bendruomenė. Joje esančios grupės neturi bendrumo.

Kanada išdavė savo tautą. Psichologai, kurių darbas yra padėti per sąžiningas įžvalgas, išdavė savo klientus. Daktarai ir švietimo sistema išdavė savo vaikus. Teismai išdavė tuos, kurie suprato savo klaidą ir prašo teisingumo. LGBT išdavė gėjus ir lesbietes. Valdžia - išdavė tėvus.

Tad neįsigilinus į kontekstą, geriau neskubėti mojuoti savo vėliavėlėmis ir vaivorykštėmis kalbant apie torenciją. Lytinių organų ir krūtų amputacija 9-14 metų vaikams be galimybės morališkai jiems padėti - nėra tolerancija. Tai šlykštus blogio ignoravimas ir naivus ciniškumas. Tai - tik kažkam naudingas vertybių imitavimas vardan asmeninių tikslų.

Dvejus metus gyvenu JAV. Buvau Kalifornijoje, kur dedasi tas pats kaip ir Kanadoje. Buvau Floridoje, kur valdžia pasirinko kitą kelią ir uždraudė lyties keitimo operacijas. Kalbėjausi su daugybe žmonių apie šį reiškinį. Praleidau ištisas savaites žiūrėdamas dokumentiką, klausydamasis interviu, podcastus šia tema. Mačiau trinamus YouTube kanalus tų, kurie bandė kalbėti tiesą. Net tie, kurie turėjo milijonus sekėjų dingo iš populiariausių platformų.

Dabar matau, kad kai kurie žmonės net nesuvokia, kokia ši tema skaudi ir sudėtinga. Tie, kurie dar/jau neturi mažų vaikų net nenori apie tai mąstyti. Bet kai aš savo akimis pamačiau jaunus žmones, verkiančius po šių operacijų ir trokštančius atsukti laiką atgal, pasakiau sau: ne, tai turi būti sustabdoma, to jau per daug! Gana tylėti!

Lietuviai, jūs privalote neleisti tam įvykti Lietuvoje. Net vieno vaiko, praradusio savo kūno dalis per klaidą vardan šios ideologijos, jau būtų per daug. Tai - jūsų ir mūsų visų moralinė atsakomybė. Nepaisant to, kuo tektų rizikuoti, mes to negalime leisti.

Gerbiu tave Kęstuti dėl daugybės tavo gerų darbų ir tai nenubraukia svarbos to ką darai, BET, manau pasenai ir nesuaugai tuo pačiu metu. Mes nešame neitikėtinai didelę atsakomybę, nes turime daug sekėjų ir autoritetą. Privalome skaudžias temas nagrinėti iš esmės ir padėti kitiems mąstyti. Negalime pasiduoti sentimentams, jausmas, paikam naivumui.

Pats esu jaunas, dar kaupiu savo patirtį, tačiau giliai širdimi tikiu, jog vyras turi turėti blogio ir gėrio pažinimą. Jis turi atsakyti sau, kokį pasaulį jis nori kurti ir ką jis nori apsaugoti. Vyras negali sau leisti būti naiviam. Jis negali tikėtis, jog aplinka nustatys jo moralinį kompasą teisingai. Jis turi nuspręsti pats, kas yra teisinga ir kas - ne, bei būti pasiruošęs paaukoti viską vardan apsaugos tų kurie jam yra brangiausi. Šiuo atveju - vaikus.

Norintiems suprasti daugiau pradėkite nuo dokumentinio filmo peržiūros "Kas yra moteris?" (What's is women?)