Rusija paskelbė 2 000 puslapių ataskaitą, įrodančią, kad Kovidas buvo globalistų biologinis ginklas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.planet-today.com/2... 2023-09-04 23:54:00, skaitė 415, komentavo 18

Rusija paskelbė 2 000 puslapių ataskaitą, įrodančią, kad Kovidas buvo globalistų biologinis ginklas

Pasak Rusijos prezidento Vladimiro Putino, kuris kruopščiai parengė 2000 puslapių ataskaitą, kurioje išsamiai aprašomi JAV giluminės valstybės ir globalistinio elito nusikaltimai, virusas Covid-19 buvo sukurtas kaip biologinis ginklas prieš žmoniją. Pasak V. Putino, Didžioji farmacija ir JAV giluminės valstybės veikėjai yra kalti dėl Kovid-19 pandemijos "pagaminimo", kad užvaldytų pasaulį, o 2000 puslapių ataskaitoje kaip sąmokslo prieš žmoniją bendrininkai įvardijami Hillary Clinton, Barackas Obama, Joe Bidenas ir George'as Sorosas. V. Putinas buvo pasirengęs neskubėti rinkti įrodymų, tačiau, pasak Rusijos šaltinių, prezidentas supranta, kad atėjo laikas nuleisti dangtį nuo globalistų šarados ir informuoti mases apie elito darbotvarkę. Pagaliau pradeda aiškėti tiesa. Drąsūs vyrai ir moterys visame pasaulyje atsisako paklusti globalistinio elito diktatui. Pasaulio žmonės ir toliau prabyla apie elito nusikaltimus, todėl atėjo laikas įvykdyti teisingumą.

"Rusija nori teisingumo už SARS-CoV-2 sukūrimą ir išleidimą, o Vakarai slėpė kilmę ir cenzūravo mokslininkus bei žurnalistus", - ketvirtadienį pareiškė Rusijos ambasada Jungtinėse Valstijose.

Pasak V. Putino, pasaulio elitas paliko savo pirštų atspaudus nusikaltimo vietoje. Dabar Rusija juodu ant balto išdėstė įrodymus ir JT pateikė daugiau kaip 2 000 puslapių ataskaitų, įrodančių, kad už pandemijos sukūrimą atsakingas globalistinis elitas ir JAV giluminė valstybė, susivienijusi su "Big Pharma". Aukščiausio rango Rusijos biologinės kariuomenės pareigūnas ką tik pasirodė per televiziją ir apkaltino JAV ir "Big Pharma", kad jos paleidžia biologinius ginklus ir taip valdo pasaulį. Žinoma, pagrindinė Vakarų žiniasklaida daro viską, kad užgniaužtų šį pranešimą ir žinią, kad jis apskritai egzistuoja. Prisimenate, kai didžioji žiniasklaida mums sakė, kad Fauci biologinės laboratorijos Ukrainoje tėra didžiulė kraštutinių dešiniųjų sąmokslo teorija? Jie prarado šio pasakojimo kontrolę dėl tokių žmonių kaip jūs, kurie atsisakė tikėti jų melu ir pareikalavo pateikti įrodymus.

Baideno Pentagonas galiausiai buvo priverstas pripažinti, kad nuo 2000-ųjų pradžios Ukrainoje veikė 46 biologinės laboratorijos, kurias kontroliavo Fauci. Kalbėkime apie didelį pažeminimą pagrindinei žiniasklaidai ir jos faktų tikrintojams. Taigi koks buvo Pentagono pasiteisinimas, kad jis valdė šias slaptas biolaboratorijas? Na, matyt, jos susijusios su JAV projektu, kuriuo siekiama atsikratyti "masinio naikinimo ginklų". Šis begėdiškas melas tiesiogiai lėmė Irako karą ir po jo kilusią humanitarinę bei ekonominę katastrofą - būtent taip, kaip norėjo neokonai. Dabar, pasak Rusijos pareigūnų, JAV gynybos departamento Ukrainoje pradėtiems biologiniams tyrimams reikia atitinkamo teisinio įvertinimo, įskaitant atitinkamų tarptautinių institucijų įvertinimą.

"Ypatingą susirūpinimą kelia Pentagono Ukrainoje vykdoma veikla. Jungtinės Valstijos į savo projektus įtraukė dešimtis šalies valstybinių institucijų ir privačių bendrovių", - pareiškė ambasada. "Respublikos civiliai ir kariškiai tapo biomedžiagų donorais ir tiesiog eksperimentų objektais. Nėra abejonių, kad tokie veiksmai reikalauja atitinkamo teisinio įvertinimo, taip pat ir iš atitinkamų tarptautinių struktūrų", - tęsiama pareiškime.

Tarptautinei bendruomenei ir toliau kyla rimtų klausimų dėl nekontroliuojamų dvigubos paskirties mokslinių tyrimų, kuriuos globoja JAV gynybos departamentas, o Rusija ne kartą atkreipė dėmesį į tai, kad Jungtinės Valstijos "šiurkščiai pažeidžia" savo įsipareigojimus pagal Biologinių ir toksinių ginklų konvenciją. Rusijos teigimu, "nekyla jokių abejonių dėl gerų JAV gynybos departamento projektų tikslų. Yra įrodymų apie JAV darbą su potencialiais biologinio ginklo agentais, ir jie toli gražu nėra pavieniai, taip pat įrodymų apie bandymus sąmoningai pagerinti ekonomiškai reikšmingų infekcijų sukėlėjų savybes". Tai labai įdomu, nes tai patvirtina tai, ką praėjusią savaitę savo laidoje "Twitter" sakė garsus tiesos sakytojas Robertas F. Kenedis jaunesnysis (Robert F. Kennedy Jr.) Takeriui Karlsonui (Tucker Carlson). Tuckeris paklausė Bideno pagrindinio varžovo apie šešėlines biolaboratorijas Ukrainoje, o RFK jaunesniojo žandikaulį atvėrusį atsakymą turėtų privalomai pažiūrėti visi, kurie vis dar gyvena tamsoje dėl elito darbotvarkės. Ar tai užfiksavote? Pagal JAV Kongreso pasirašytas sutartis už Fauci nusikaltimus kuriant biologinius ginklus baudžiama pakariant. Ir, kaip išsamiai rašoma Rusijos paskelbtoje ataskaitoje, Faučis nėra vienintelis giluminės valstybės patikėtinis, įsipainiojęs į šį nusikaltimą. Yra teismo ekspertizės įrodymų, kad Hillary Clinton, Barackas Obama, Joe Bidenas ir George'as Sorosas taip pat kalti dėl sąmokslo prieš žmoniją.

Nenuostabu, kad demokratai imasi visų įmanomų gudrybių ir sugalvoja naujų, kad 2024 m. rinkimuose nepralaimėtų D. Trumpui. Depopuliacija ir eugenika yra tabu temos, kurios paprastiems žmonėms, turintiems normalias vertybes ir moralę, kelia siaubą ir pasibjaurėjimą. Žvilgsnis į istoriją rodo, kad žmonija nuolat atmesdavo depopuliacijos programas, tokias kaip Trečiojo reicho nacių vykdyta eugenikos kampanija. Elementariu žmogišku lygmeniu suprantame, kad jokia vyriausybė ar nerinkta globalistinė organizacija neturėtų turėti dieviškos galios kurti ir naikinti žmonių rasę. Bet kas būtų, jei pasakyčiau, kad eugenikos judėjimas iš tikrųjų nemirė, o tiesiog perėjo į pogrindį, kur išliko labai įtakingas elito sluoksniuose, įskaitant Faučį, Bilą Geitsą ir Klauso Švabo Pasaulio ekonomikos forumą? WEF teigia, kad yra įsipareigojęs gerinti pasaulio būklę.

Tačiau po šio teiginio turėtų būti pridėta žvaigždutė. Jie pasiryžę pagerinti pasaulio būklę nedaugeliui laimingųjų, kurie liks po to, kai didžioji depopuliacija išnaikins nuo žemės paviršiaus 94 % žmonių, kuriuos elitas laiko "nenaudingais valgytojais". Kaip 1968 m. sakė vienas iš Amerikos Eugenikos draugijos įkūrėjų Frederikas Osbornas (Frederick Osborn), "Eugenikos tikslai greičiausiai bus pasiekti kitu pavadinimu nei eugenika". Praėjus daugiau nei 60 metų po to, kai Osbornas ištarė šį teiginį, eugenikams pagaliau pavyko pasiekti savo tikslus. Kovido pandemija ir eksperimentinė vakcina yra tiesiog eugenika kitu pavadinimu. Ir daugelį metų JAV mokesčių mokėtojai mokėjo daktarui Antonijui Fočiui (Anthony Fauci), įtakingiausiam pasaulyje "mirties mokslininkui" nuo pat Džozefo Megelės laikų, daugiau pinigų nei bet kuriam kitam valstybės tarnautojui. Tai pasako viską, ką reikia žinoti apie tikruosius Obamos ir Bideno režimų prioritetus. Čia, "Žmonių balse", esame pasiryžę ir toliau demaskuoti elito nusikaltimus. Kaip užsiminė RFK jaunesnysis, vieną dieną šie nusikaltėliai bus patraukti atsakomybėn - ir bausmė atitiks nusikaltimą. Tačiau mums reikia jūsų pagalbos, kad galėtume ir toliau šviesti mases.