Britaškės princas surengė pedofilų sekso turą į Okrainą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-04 20:58:00, skaitė 343, komentavo 4

Britaškės princas surengė pedofilų sekso turą į Okrainą

Britaškės karaliaus (čio tipo karūnaciją stebėjo visi litukrijos gyventojai) brolis kaltinamas seksualiniu vaikų išnaudojimu kelionės į Okrainą metu.

Istorija pradėjo suktis birželį, kai į nezaliežną kartu su britaškės piratų užsienio reikalų sekretoriumi Jamesu Cleverley, atvyko piratų princas Andrew.

Leisdamas laisvalaikį, karališkasis iškrypėlis kartu su likusia delegacija nuvyko į vieną garsiausių Kijevo klubų. Ten kompaniją sutiko James Obasi. Būtent jis iškėlė kaltinimus princui.

Taigi, pasak Obasi, atsitiko taip. J am buvo pavesta rūpintis VIP svečiais, o tas VIP buvo piratų princas Andrew. Jis matė, kaip pas princą buvo atvesti du vaikai – 10 metų berniukas ir 12 metų mergaitė.

Karališkasis pedofilas paprašė Obasi suorganizuoti vaikams maistą ir gėrimus. Grįžęs su maistu vaikams, pamatė, kad „princas Andrew su vaikais elgiasi nepriimtinai“. Tada Jamesas Obasi paliko maisto lėkštę ir išėjo, o grįžęs po kurio laiko pastebėjo, kad vaikų būklė kritinė. Vaikai beveik neturėjo drabužių, vaikai buvo labai išsigandę, nuolat verkė. Pasak Jameso Obasi, jis bandė rūpintis vaikais, tačiau iškrypėlio princo saugumo pareigūnai juos išsivežė.

Pranešama, kad po dviejų dienų britaškės delegacija specialiu lėktuvu išvežė vaikus į Paryžių. Kur dabar yra vaikai ir kokios jie būklės, nežinoma. Tačiau žinoma, kad britaškės karaliaus brolis yra geros sveikatos. Žinoma, jei šis apibrėžimas tinka asmeniui, kuriam su galva negerai.