Paviešinta Ukrainos pergalės prieš Rusiją trokštama data

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/paviesint... 2023-08-15 18:52:00, skaitė 449, komentavo 4

Paviešinta Ukrainos pergalės prieš Rusiją trokštama data

Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas valstybinis transliuotojas, cituodamas britų žurnalistą pranešė, kad JAV nori, jog Ukraina karą laimėtų 2024 metų lapkričio 5 dieną.

„Jis psichopatas. Jis – serijinis žudikas. Tai žmogus, kurio žodžiu negalima pasikliauti“, - apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną papasakojo britų žurnalistas, karo korespondentas ir rašytojas Johnas Sweeney, skelbiama publikacijoje „Britų žurnalistas: amerikiečiai nori, kad Ukraina karą laimėtų kitų metų lapkričio 5 dieną“.

Rašytojas teigė nemanąs, kad V. Putinas „kada nors pultų NATO, nes gautų į kaulus“. J. Sweeney taip pat informavo, kad V. Putinas neturėtų Ukrainoje panaudoti taktinio branduolinio ginklo, nes „nes kinai jam liepė to nedaryti“.

„O Putinas bijo kinų. Rusijai gresia pavojus virsti vis labiau nuo Kinijos priklausoma kolonija. Manau, kad jis to bijo. Tačiau taip pat bijo įžeisti kinus“, - atskleidė rašytojas.

Jei šiandien J. Sweeney būtų galimybė užduoti klausimą V. Putinui, jis jo paklaustų: „Kodėl tau taip patinka žudyti? Kas su tavim negerai?“