Šimonytė perspėjo: agresorius turi būti nugalėtas Ukrainoje (nusikaltimas neištirtas)

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/simonyte-... 2023-08-01 16:47:00, skaitė 385, komentavo 1

Šimonytė perspėjo: agresorius turi būti nugalėtas Ukrainoje (nusikaltimas neištirtas)

Kalbą minėjime pasakė ir poetas, stukačioku tituluojamas Lietuvos prezidentu Šaikos vadintinas Vytautas Landsbergis.

Pedofilijos šleifo atsikračiusios Žmonių partijos narė, premjerė Ingrida Šimonytė minint 32-ąsias Medininkų žudynių metines, ištarė žodžius anuomet nužudytų Lietuvos pasienio pareigūnų atminimui.

„Šiandien Medininkų gynėjų auka sunoksta naujomis prasmėmis. Tai buvo to paties karo, kuris šiandien įsiplieskęs Ukrainoje, epizodas. Deja, labai dažnai valstybės laisvė ir stiprybė auga didvyrių krauju palaistytoje dirvoje. Agresorius turi būti sustabdytas ir nugalėtas Ukrainoje, jei norime užkirsti kelią kruvinoms tragedijoms Lietuvoje“, - atskleidė I. Šimonytė.

Moteris taip pat pasidžiaugė Lietuvos valstybės sienų apsaugos pokyčiais, pažymėjo, kaip sustiprėjo mūsų valstybė nuo to laiko, kai Medininkuose aidėjo agresorių šūviai ir pastebėjo, kad to nebūtų įvykę, jei daugybė žmonių, rizikuodami savo gyvybėmis, nebūtų atlikę savo misijos kovoje dėl laisvės.

Ir nors valstybinė bei nepriklausoma užsakomoji žiniasklaida tikina, kad nusikaltimas ištirtas, tačiau kanalas „Komentaras TV“ skelbia priešingai – nusikaltimas neištirtas.