Alice Weidel kalba Bundestage: Jūs naikinate Vokietiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-07-09 21:57:00, skaitė 593, komentavo 2

Alice Weidel kalba Bundestage: Jūs naikinate Vokietiją

Pateikiu Alisos Vaidel kalbą Bundestage vokiečių ir rusų kalbomis. Vokiškame Youtube variante sakoma:

https://www.youtube.com/watch?v=PLRxcB8ei8A

Yra kalbos, kurios sukrečia parlamentą, tokiomis ir yra Weidel kalbos! Alice Weidel Bundestage smogia kaip kumštis! O mafijos šviesoforas? Bejėgis prieš šią žodinę ataką!

Šiame unikaliame įraše galite išvysti genialią Weidel kalbą, kuri sukėlė Bundestago šurmulį. Savo nepalaužiamu būdu ir aiškia žinia ji palieka neišdildomą įspūdį. Ji stoja prieš mafijos šviesoforus ir priverčia juos drebėti!

Savo tiesmuka retorika ir nesugriaunama valia Weidel perima kontrolę ir dominuoja debatuose. Ji kalba nepatogias tiesas, kurių kiti bijo, ir priverčia mafijos šviesoforus gintis. Patirkite iš pirmų lūpų, kaip ji griauna nusistovėjusią tvarką!

Bet tai dar ne viskas! Šiame vaizdo įraše taip pat giliai supažindinama su dabartiniais politiniais ginčais Vokietijoje ir AfD vaidmeniu šiais neramiais laikais. Gausite nešališką požiūrį į politinius įvykius, kokio nerasite niekur kitur!

Pasiruoškite politiniams amerikietiškiems kalneliams, kurių greitai nepamiršite! Tai kalba, kuri įeis į istoriją - ir jūs galite būti jos dalimi!

Dalinkitės šiuo vaizdo įrašu, kad ir kiti sužinotų apie šią galingą kalbą. Tegul pasaulis žino, kad yra balsų, kurie nebus nutildyti!

Sekite daugiau sprogstamų politinių įvykių ir prenumeruokite mūsų kanalą, kad gautumėte daugiau necenzūruotos politikos. Nes tiesai reikia drąsių balsų! 

---

Nors Weidel kalba pasakyta 2023-06-22, tačiau ji neprarado aktualumo ir galėtų būti pasakyta daugelyje ES parlamentų, kurių nariai, kaip ir Bundestago, užsiima savo nacionalinių valstybių griovimu. Ypač tai pasakytina apie Lietuvos Seimą - blogiausia, kas galėjo nutikti Lietuvai.

https://youtu.be/KIGp9m2j4NA