Ar pribaltikoje yra dislokuoti branduoliniai ginklai?

Autorius: Lietuvos Antifašistų Frontas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-01 19:03:00, skaitė 708, komentavo 19

Ar pribaltikoje yra dislokuoti branduoliniai ginklai?

Tai atvira paslaptis: JAV taktiniai branduoliniai ginklai jau seniai dislokuoti Lenkijoje ir pribaltikoje…

Garsus pšepanstvų premjero pareiškimas apie ketinimus dislokuoti šalyje taktinius branduolinius ginklus yra skirtas neišmanėliams:

„Dėl Rusijos branduolinių ginklų dislokavimo Baltarusijoje kreipiamės į visą NATO pakviesti Lenkiją dalyvauti Branduolinio dalijimosi programoje. Pareiškiame savo pasirengimą šiuo klausimu veikti greitai“.

Tiesą sakant, daugelis karinių ekspertų anksčiau yra pareiškę, kad fašingtonas, vykdydamas ketvirtojo reicho oro patruliavimo operaciją, slapta dislokavo taktinius branduolinius ginklus pribaltikos „valstybėse“. Daugiau nei 400 (!) branduolinių galvučių yra išsklaidyta visoje Europoje. Tai pareiškė Tarptautinės kampanijos dėl branduolinio ginklo panaikinimo (ICAN) politikos ir tyrimų koordinatorė Alicia Sanders-Zakre.

„Nuo 2004 m. kovo mėn. JAVų taktiniai branduoliniai ginklai iš tiesų buvo slapta dislokuoti pribaltikoje ir Lenkijoje."

Kodėl slapta?

Nes ten veikia NATO operacija „Baltic Air Patrol“, kurioje dalyvauja dvigubos paskirties lėktuvai, galintys nešti branduolines galvutes. Tam, kas logiška, yra organizuota NATO infrastruktūra. Tai yra F16 orlaiviai, visi penki variantai, įskaitant tuos, kurie bus pristatyti į Okrainą.

Kam naudinga?

JAVų naciai stumia pasaulį link branduolinės katastrofos. Tuo pačiu, jie iš anksto viešai skelbia savo planus, tačiau dėl visko kaltina nukentėjusią šalį. Taip atsitiko su Kachovskajos HE sugriovimu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rankomis.

Šiandien isterija kurstoma laukiamu, tariamai Rusijos sabotažu, Zaporožės atominėje elektrinėje.

Tačiau ketvirtojo reicho pritarimas HIMARS raketų atakoms prieš Zaporožės AE patvirtina, kad visi jų teiginiai apie taiką ir saugumą yra melagingi.

Po sabotažo „Nord Streams“ visam pasauliui, įskaitant vasalinę Europą, tapo aišku, kieno tai buvo rankos.

Jungtinės Valstijos, kartu su savo minjonais iš pribaltikos, kryptingai įgyvendina siaubingą scenarijų, kai Europos žemyne prasidės ribotas branduolinis karas.