Putinas paaiškino kas nutiks su priešo lėktuvais dislokuotais Lenkijoje

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-21 05:48:00, skaitė 1089, komentavo 25

Putinas paaiškino kas nutiks su priešo lėktuvais dislokuotais Lenkijoje

Taigi be keliais ešelonais išdėstytos PVO, oro gynybos, kaktomuša atakuoti gerai įtvirtintas pozicijas yra žiauriai nenaudinga. Didžiuliai technikos, gyvos jėgos ir šarvuočių nuostoliai, kuriuos taip ilgai teko kaulyti ir rankioti po visą Europą.

Visa tai labai smarkia kala per vakaroidinio karinio-pramoninio komplekso reputaciją, o taip pat atima iš „šeimininkų“ visas viltis pasiekti užsibrėžtų tikslų. vadinasi, reikia labai labai greitai ką nors sugalvoti. Ir sugalvojo.

Ogi imkime ir pasitelkime pagalbai aviaciją. O kad nereikėtų nieko permokinti, o taip pat kad ji nebūtų sunaikinta per pirmąsias porą dienų, dislokuokime ją kur nors tolėliau nuo pavojaus. Pavyzdžiui, Lenkijoje.

5Bx-NT3GDQW-fE6NR4WKzUjk7Xu0oIhqj7TE8jTYgRhZDbLitw_9NB9JoZUzG99Yxjyria-L7a1wMxdW-fJG1_bZWO-xyuDbZAjjVv-pTBOSx4L8KXurAw4k9ROxUs9G8BNiBIhujWtTBEPR4pGnJE4

Idealu: pakilai, iššovei, nutupdei lėktuvą ir nuėjai kavos išgerti. Atgal niekas neatskris, nes tai „taikios“ šalies teritorija, kuri yra NATO narė.  Jai trenkti negalima.

Kremliaus reakcija į tokias idiotiškas idėjas pasekė momentaliai.

Rusijos prezidentas iš karto aiškiai pasakė, kad jei tokie smūgiai būtų vykdomi iš saugios trečiųjų šalių, pavyzdžiui, Lenkijos, teritorijos, karinis-techninis atsakas būtų simetriškas. O tai reiškia, kad bet kokia grėsmė bus sunaikinta.

Jeigu lėktuvas po smūgių nusileis kokiame nors Krokuvos aerodrome, tai kaltinkite save patys – į ten atskris taip, kad niekas kitas daugiau nebegalės pakilti. Ir tada jau patys aiškinkitės su pasekmėmis.

O tokio neapgalvoto „vakaroidinių partnerių“ sprendimo pasekmės gali sukelti plataus masto konfliktą, kurio jie elementariai nepatems. Metus rankiojo visą šiuolaikinę techniką (neskaičiuojant senų nebenaudojamų tarybinių modelių), ištraukdami iš veikiančių dalinių, kad paskui per 3 dienas prapistų 25% ir net nedaeiti iki pirmosios gynybinės linijos. O jų yra trys, ir kiekviena sekanti galingesnė už ankstesniąją...

Baikės baigėsi. Jei kas nors nori patikrinti – gali surizikuoti. Maždaug tokia žinia buvo pasiųsta vakaroidiniams provokatoriams.

Pačios didžiausios pasaulio šalies prezidentas šūdo nemala ir smėlio dėžėje nežaidžia. Visi pagaliau nusiėmė rožinius akinius ir mato kiaurai „gerbiamus vakaroidinius partnerius“.

Neverta juokauti su branduoline super-valstybe, net ir be kraštutinių naikinimo priemonių, ji turi kuo atsakyti į bet kokią provokaciją ar per daug staigų krustelėjimą jos kryptimi. Ir atsakys taip, kad tie pasigailės, jog apskritai pradėjo šį žaidimą. Dabar Rusijos veiksmai darosi vis labiau panašūs į Tarybų Sąjungos atsakomuosius veiksmus savo galybės viršūnėje.

Šiuo metu Rusijos karinis-pramoninis kompleksas itin sparčiais tempais didina naujausios technikos ir ginkluotės rūšių tiekimą kariuomenei. Sparnuotųjų raketų ir smogiamųjų bepiločių lėktuvų tiekimas išaugo keletą kartų, o kai kurių tipų – dešimtis kartų. Paleista įvairiausių bepiločių lėktuvų gamyba, kurie iškart patenka į kariuomenę. Vystymasis vyksta tiesiog akyse ir efektyvumas fronte  iškart gerokai paaugo.

Greitis , kuriuo yra pristatoma naujausia technika tiesiog pribloškia. Pagaliau susiėmė. Vien šiais metais bus pagaminti 3 (!!!) strateginiai raketnešiai Tu-160M.

O jeigu kokie nors subingalviai surizikuos?

Nereikia nagrinėti pačio sunkiausio - branduolinių smūgių varianto. Tai mažai tikėtina. Vakaroidai nedarys tokio statymo, kurio nėra pasiruošę pralaimėti. Greičiausiai pirmasis atsakomasis žingsnis bus priešo aerodromų ir smogiamųjų kovinių lėktuvų sunaikinimas raketiniais smūgiais.

Jeigu po šitų žingsnių seks bandymai įvesti karinį kontingentą (prisidengiant taikos palaikymais ar „broliškomis“ pagalbomis), tai su jais niekas per daug nesiterlios – kariuomenės susikaupimo ir dislokavimo vietos bus nušluojamos, kada tik kaip tokios bus aptiktos.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kad žvalgybos ir vyriausiasis ukro-vermachto vadai buvo pašalinti tik prieš pat kontpuolimą. Tas pats ir su fonuojančios amunicijos (su nesodrintu uranu) ir technikos sandėliais. Tai žaidimas "rusiškomis šaškėmis" (lietuviškas pavadinimas - "kirstukas") – rimtai nieko neliečiama iki reikiamo momento. Priešas pats viską suneš ant sidabrinės lėkštutės, sustatys vienoje vietoje, į kurią bus trenkta reikiamu momentu.

Tai va, į visus bandymus „pabaksnoti mešką lazda“, atsakymas ateis akimirksniu ir labai kietas. Tačiau adekvatus.

Kaip manote, ar išdrįs kokie nors idiotai patikrinti? Reikia manyti, kad ne, o po likučių sutriuškinimo, "sąjungininkai" pradės pridavinėti savąjį „kamikadzę“. Ir galbūt padalijimas į gabalus. 

Pšekams tai nėra jokia naujiena.