Banderos ir jų pakalikų nusikaltimai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-19 21:00:00, skaitė 432, komentavo 11

Banderos ir jų pakalikų nusikaltimai

Štai Bandera ir jo pakalikai. Tai tie, kurie šiandien yra Okrainos didvyriai. Tai tie, kuriuos dabartinė Kijevo valdžia saugo ir asmeniškai, ir jų ideologiją.

Putinas SPIEF plenarinėje sesijoje paprašė parodyti filmą apie Banderos įvykdytus žiaurumus Kijevo Babi Jaro trakte ir Voluinėje, Vakarų Ukrainoje.

„1942 metais Baltarusijoje veikė ukrainiečių nacionalistai. Žudynės Chatynės kaime tapo jų baisių nusikaltimų simboliu. Tada Okrainos policajai suvarė į tvartą 179 kaimo gyventojus ir visus gyvus sudegino: senukus, moteris, vaikus.

„1943 m. liepos 11 d. UPA gauja, remiama Okrainos gyventojų, vienu metu apsupo ir užpuolė 176 gyvenvietes.

„Moterims buvo perpjaunami pilvai ir pilamas verdantis vanduo. Kūdikiai buvo prikalti prie stalų peiliu. Išmuštos akys. Į galvą buvo įkaltos vinysi.

„Paroslios kaime broliams Gorškevičiams, bandžiusiems iškviesti tarybinius partizanus, buvo perpjauti skrandžiai, nupjautos kojos ir rankos, žaizdos gausiai apibarstytos druska, o pusgyvius buvo numesti laukuose."

„Šimtai lenkų buvo sudeginti gyvi“.

„1943–1944 m. Vakarų Okrainoje, Bandera ir jų pakalikai, išžudė nuo 80 iki 100 tūkst. lenkų“.

Ir dar daug kitų nusikaltimų...

Rusijos vadovas taip pat teigė, kad Rusija labiausiai nukentėjo kovoje su nacizmu ir to niekada nepamirš:

„Kaip tu negali su tuo kovoti? Turime su tuo kovoti!"

P.S.

Kai litukrijos propogandistai ir melagiai jums pasakos apie pokario metų „didvyriškus“ okrainiečių žygdarbius, prisiminkite, kaip šie „didvyriai“ tyčiojosi iš paprastų žmonių. Video nekelsiu dėl etinių sumetimų. Vaizdai pernelyg žiaurūs…