Želnienė sutriko, kad gali būti išduoti už mūsų laisvę ir nepriklausomybę kovojantys ukrainiečiai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/zelniene-... 2023-06-19 21:10:00, skaitė 522, komentavo 13

Želnienė sutriko, kad gali būti išduoti už mūsų laisvę ir nepriklausomybę kovojantys ukrainiečiai

Liepa Želnienė (kairėje).

Valstybinio transliuotojo nuomonių skiltyje, kur daugiausia savo nuomonėmis dalinasi valstybinio transliuotojo darbuotojai, savo nuomone pasidalino ir valstybinio transliuotojo diktorė Liepa Želnienė.

„Tai yra mūsų karas“, – mėgo sakyti Vakarų lyderiai, kalbėdami apie Ukrainos nepriklausomybės karą. Galėjai manyti, suprato, kad ukrainiečiai gyvybes aukoja ne tik dėl savo šalies ateities, bet ir už mus - už demokratines vertybes ir laisvę kaip Vakarų civilizacijos pagrindą. Už Europos Sąjungą ir NATO. Iš pačių aukščiausių tribūnų girdėjome ir tai, kokia klaida buvo dešimtmečius nesiklausyti Baltijos šalių ir Lenkijos įspėjimų dėl Rusijos. Kad ji vėl puls. Kad ji – agresorė, teroristė, žudikė. Tačiau artėjant NATO viršūnių susitikimui Vilniuje mūsų partneriai ir vėl nenori mūsų išgirsti. NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas penktadienį nubrėžė raudoną brūkšnį“, - sielvartu pasidalino L. Želnienė savo naujausioje įžvalgoje „Ar išduosime už mus žūstančius?“.

Taip moteris sureagavo į NATO generalinio sekretoriaus J. Stoltenbergo žodžius „mes nesvarstome Vilniaus viršūnių susitikime pakviesti Ukrainą prisijungti prie NATO“.

„Mūsų Vyriausybė skelbia, kad NATO viršūnių susitikimas Vilniuje bus svarbiausias renginys per visą atkurtos Lietuvos nepriklausomybės istoriją. Deja, jis gali būti ir pats liūdniausias renginys, kuriame išduosime už mums žūvančią Ukrainą“, - konstatavo analizių analitikė.

Tačiau ji nepraranda vilties, nes „Lietuvos ambasadorius prie NATO Deividas Matulionis ramina: liko dar trys savaitės kompromisui surasti“.

Keli susiję:

Tik kokybiškos informacijos portalo žurnalistė: koks jūsų reikalas, ar ji gyva ar negyva

Skandalų skandalas: Zelenskis grasina neatvykti į NATO viršūnių susitikimą Vilniuje

baidenas-zelenskis.jpg

Landsbergis, Šešelgytė ir Rasmusenas vieningai sutarė dėl Ukrainos priėmimo į NATO tuoj pat