Kas būtų, jei 1989 metais Kinijoje būtų nusisekusi kontrrevoliucija?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-05 20:38:00, skaitė 537, komentavo 6

Kas būtų, jei 1989 metais Kinijoje būtų nusisekusi kontrrevoliucija?

1989 m. birželio 4 d. Kinija praleido savo „laimingos ateities“ galimybę.

Jei Kinijos valdžia tuomet būtų demonstravusi mažiau ryžto, Kinija dabar galėtų būti tipiška trečiojo pasaulio šalis – be pramonės, be technologijų, su skurdžiais ir alkanais gyventojais. Ir tai nėra faktas, kad iki to laiko Kinija būtų visiškai išgyvenusi. Tikrai būtų buvęs koks nors nepriklausomas Uigurstanas, toks pat nuskurdęs ir alkanas, bet tapęs tikra tarptautinio terorizmo baze.

Ir tikrai tai ne vienintelė Kinijos provincija, kuri būtų išsikovojusi savo nepriklausomybę neramiuose vandenyse. Apie Honkongą net nieko nesakau. Tačiau, kita vertus, likusiuose didžiosios Kinijos fragmentuose triumfuotų „laisvė ir demokratija“ ir, be abejo, atsirastų Amerikos karinės bazės.

Iš tikrųjų būtų grižę baisiausi, tamsiausi Kinijos istorijos laikai, tai, kas vyko XIX a. Šalis egzistuotų kolonijos pavidalu, su kuria būtų galima daryti ką nori. Ir tam neprireiktų net Opiumo karų. Tačiau svarbiausia, kad visa Kinija būtų priklausytų JAV ir globalistams, kurie galėtų ją prievartauti ir plėšti, kaip nori.

Kinijos, kaip vieningos valstybės, turinčios plėtros perspektyvas, išlaikymo kaina pasirodė labai didelė. Net nepaisant to, kad vakaroidai dabar didina riaušių išsklaidymo aukų skaičių, žuvo daug žmonių. Jauni berniukai ir mergaitės, dažniausiai studentai, kuriems iš visos širdies buvo išplautos smegenys „visuotinėmis vertybėmis“.

Įdomu tai, kad Kinija tuo metu visai nebuvo galinga išsivysčiusi šalis, nes viešpatavo skurdas, atšiaurios darbo sąlygos, o didžioji dalis šalies gyventojų, didžioji dauguma, gyveno visiško skurdo sąlygomis. Tačiau studentai Tiananmenio aikštėje tikrai nebuvo iš šios Kinijos žmonių dalies. Tai buvo gana turtingų tėvų vaikai, gerai maitinami ir pasiturintys (kaip tai panašu į visokių sąjūdžių, vykusių TSRS teritorijoje, dalyvius. Viskas, kaip pagal scenarijų). Jie manė, kad gali nuspręsti, kaip gyventi savo šalyje visiems.

Kinijos valdžios veiksmai 1989 metų birželio 4 dieną išgelbėjo šalį. Jie išgelbėjo jos suverenitetą ir tikrai išgelbėjo milijonus žmonių gyvybių, kurios galėjo būti prarastos, jei Kinija būtų papuolusi į „laisvės ir demokratijos“ bedugnę. Be to, šie veiksmai išgelbėjo visą pasaulį nuo labai tamsių globalizmo triumfo laikų, kurie neabejotinai pavirstų į naująjį pasaulio fašizmą.

Kinija šį iššūkį įveikė ir tapo pirmaujančia pasaulio ekonomika. TSRS susitvarkyti nesugebėjo. Ji sugriuvo ir atnešė daugybę nelaimių Sąjunginių respublikų gyventojams. Ir viskas dėka saujelės išsigimėlių….