Oleksandra Matviichuk: nravitsa ne nravitsa

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/p... 2023-06-01 03:27:00, skaitė 544, komentavo 7

Oleksandra Matviichuk: nravitsa ne nravitsa

Vakaroidų taikos premijos laureatė Александра Матвийчук apsilankė LRT šliundų televizijoje ir užskaitė politinę zagatovkę kartu su Musnicku.

– Visas šis pragaras, kurį šiandien išgyvena Ukraina, yra dešimtmečius trukusio visiško Rusijos nebaudžiamumo rezultatas. Kodėl, jūsų manymu, Rusija buvo taip ilgai nebaudžiama?

– Tam yra istorinių priežasčių, nes Sovietų Sąjunga kartu su nacių Vokietija pradėjo agresyvų karą ir įsibrovę į Lenkiją ją padalijo. Vėliau Sovietų Sąjunga atsidūrė stovykloje, kovojusioje prieš Hitlerį, prieš jo režimą ir tapo nugalėtoja. Nacių nusikaltėliai buvo nubausti, o sovietų represijos, tautų deportacijos, dirbtinai sukeltas badas, kuriuo bandė sunaikinti Ukrainos tautą, ir daug kitų dalykų, vykusių Sovietų Sąjungoje, nebuvo nagrinėta, niekas už tai nebuvo nubaustas. Taigi tas nebaudžiamumas – Rusijos dalis, jos kultūra.

O yra manančių, kad WWII pradėjo vakaroidai pasidalinę Čekiją tarp Vokietijos ir Lenkijos. O dėl Lenkijos padalinimo tai turėtų džiaugtis patys lietuvisai, antraip jie taip ir negautų šanso kolonizuoti Vilno. Su Hitleriu Panaruose žudė lenkus ir rusus, virš 28 tūkstančių, o dabar net paminklus asvabaditieliams nugriovė. O po karo vėlgi labai patogiai paskatino Vilno gyventojus išvažiuoti į naujas Lenkijos teritorijas, tam, kad atsilaisvintų liebensraumą lietuvių kolonistams. Tai priminkite man kaip lietuviai buvo nubausti už savo nusikaltimus?

Visas dabartinis pragaras yra tik dėl rusų bukumo. Amžius trunkačio bukumo. Ką daro lietuviai, ukrainiečiai, žydai kolonizuojamose teritorijose? jokios arabų ar rusų kultūros. Tik asimiliacija, deporacija ir sunaikinimas. Sovietai buvo tokie buki, kad sukūrė Ukrainą ir Lietuvą. O po 75 metų čia vėl rieda kryžiuočių tankai ir skraido branduoliniai bombonešiai.

Taigi, gerb Aleksandra, šiandien šis pragaras yra tik dėl to, kad Ukraina bandė per daug apžioti naikindama русский мир. O Ukraina su žydų vadovais, kryžiuočių tankais ir pindosų B52 nėra verta egzistuoti.