Nustokite treniruoti rusų karius

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-01 00:12:00, skaitė 557, komentavo 11

Nustokite treniruoti rusų karius

Netikėtos išvados apie SKO eigą.

Nustokite treniruoti rusus. Leidinys „Noninsider“ atsitiktinai sužinojo, kad tarp vakaroidinių karinių ekspertų yra nerimą keliančių signalų. Atlikdami SKO proceso analizę, jie staiga suprato, kad iš tikrųjų buvo nuolatinis praktinis Rusijos kariuomenės mokymas. Tokia išvada buvo padaryta remiantis mažiausiai dviem įslaptintomis ataskaitomis, kurias parengė nesusiję ekspertų grupės „RAND Corporation“ ir „Center for a New American Security“.

Jiems staiga atsiskleidė, kad kovinėmis sąlygomis Rusijos kariai praktikuoja pasipriešinimo Vakarų karinei technikai, nagrinėja NATO operatyvinės kontrolės standartus ir karinės taktikos įgūdžius. Taip pat tobulinama logistika, įsibėgėjo kariuomenės modernizavimo procesas. Tai yra, pumpuojant Okrainą ginklais ir specialistais, vakaroidai rusus moko su jais kovoti, bet tuo pačiu jų personalas negauna tokios patirties.

Tai gana svarus faktas, dabar persekiojantis Vakarų, ypač JAV, karinį elitą ir keliantis reikalavimą „nustoti mokyti rusus“. Kaip jie turėtų „sustoti“, tiksliai nenurodyta. Tačiau citata yra iš ataskaitos dalies, kurioje pateikiama JAV kariuomenės štabo viršininko generolo Jameso McConville'io nuomonė.

Be to, uždarame „RAND korporacijos“ (laibai patyrę ir vakaroidų gerbiami niekadėjai) pranešime akcentuojamas pavojus, kad aukšto rango NATO kariniai patarėjai pateks į Rusijos karių nelaisvę su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Šioje dalyje yra nuoroda į „..anksčiau įvykusį incidentą...“. Tai yra, visai gali būti, kad mūsų broliai rusai paėmė į nelaisvę kažką iš aukščiausios vakaroidų karių vadovybės. Deja, jokia informacija nebuvo pateikta.