Galingiausia Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų naktinė ataka, kuri dar nesibaigė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-18 20:18:00, skaitė 623, komentavo 5

Galingiausia Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų naktinė ataka, kuri dar nesibaigė

Viskas prasidėjo vakar vakare, kai Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos Okrainos pietuose, šalia Odesos regiono įsikūrusiam vienam iš svarbiausių logistikos centrų, į kurį NATO kroviniai priimami iš Rumunijos.

 

Į NATO piratų karinių reikmenų laikymo ir perkrovimo vietas, taip pat į Okrainos ginkluotosioms pajėgoms perduotos technikos sankaupas buvo smogta daugiau nei dešimčis raketų.

 

Vėliau sekė smūgis į Nikolajevo sritį ir išilgai sąlyčio linijos, kur priekinės linijos aviacija smogė artimam priešo užnugariui (nuo Charkovo iki Chersono), pataikydama į nustatytas jo atsargų kaupimo vietas.

 

Ir galiausiai ryte (apie 4 val. Maskvos laiku) smūgiai su „Kalibtais“ (ir galbūt „Kinžalais“) nukeliavo iš Poltavos į Ternopilį. Vėl buvo smūgis į Chmelnickio sritį, Okrainos centrą, o šiuo metu vyksta smūgiai Kijevui.

 

Tikriausiai mūsiškiai šiandien bandys padaryti dar vieną pralaimėjimą Kijevo oro gynybos regionui. Gali būti, kad tai dar ne viskas. Bet net jei nieko daugiau ir neatsitiks, tai bene masiškiausia (pagal mastą) Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų ataka, išskyrus pirmąsias SKO dienas.

 

P.S.

 

SKO veiklos metu kažkas pasikeitė. Jau keletą dienų Okrainos užnugaryje vyksta galingos raketų atakos. To anksčiau nebuvo. Toks įspūdis, kad laukė, kol sandėliai bus užpildyti vakarietiškais geležies gabalais, o dabar daužo juos į dulkes. Galima tik įsivaizduoti Scholzo, Bideno, Sunako ir pribaltikos administratorių veidus (beje, ltukrijos LRT melagysčių skleidėja jau spjaudosi tulžimi).

 

O pati, šiems tipams, nemaloniausia staigmena – įvairių tipų raketų gausa Rusijoje. Juk, visais vakaroidų vertinimais, ji jų nebesugeba pagaminti. Prisimenate jų teiginius apie skalbimo mašinų ir indaplovių elektroniką?