Aleksandras Duginas: Lietuviško identiteto galybė ATGIMS, tačiau ne vergiškoje tarnystėje Šėtonui | Pokalbis su Kazimieru Juraičiu

Autorius: Kazimieras Juraitis Šaltinis: https://youtu.be/J249-a88_fE... 2023-05-17 22:01:00, skaitė 818, komentavo 19

Aleksandras Duginas: Lietuviško identiteto galybė ATGIMS, tačiau ne vergiškoje tarnystėje Šėtonui | Pokalbis su Kazimieru Juraičiu

Jūsų dėmesiui Kazimiero Juraičio ir Aleksandro Dugino pokalbis, dėl kurio persigandusios Landsberg šaikos pakirkšnutės "atskleidė" naujas sąmokslo teorijas.

Iš kažkokios skylės ištrauktas "politikos ekspertas" lietuviakalbis Ignas Stankovič pedo-partijos pedo-propagandiniam ruporui Delfidei paaiškino, neva "labai gali būti, jog K. Juraitis ir bendražygiai gauna vadinamuosius „metodinius nurodymus“."

Tokius savo kliedesius lietuviakalbis Stankovič grindė bandė pagrįsti toliau kliedėdamas:

„Ką esu matęs jų „YouTube“ kanale, kitur, neatmetu, kad jie tokius gauna. Ir jei gauna, tas A. Duginas jiems buvo pakištas, o ne jis pats susirado. Aš nežinau, spekuliuoju, bet yra labai didelė tikimybė. Yra tikimybė, kad ten kontaktai yra, kad yra sinchronizuojama. Kad jis iš tų „žalių žmogeliukų“, tik ne su automatu, o su liežuviu ir kad jis gauna atlygį“.

Kokį "atlygį" gauna Kazimieras Juraitis, lietuviakalbis propagandos platintojas, žinoma, nenurodė. Tačiau jis gali saugiai šmeižti ir dergti bet kurį lietuvį ar Lietuvos rusą, nes limitrofinės nedovalstybėlės teisėšika tokiems lietuviakalbių antilietuvių chuntos išpuoliams prieš tikruosius Lietuvos patriotus yra uždegusi žalią šviesą.