„Europos diena“ – nugalėtų fašistų ir jų bendrininkų diena

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-11 20:48:00, skaitė 559, komentavo 20

„Europos diena“ – nugalėtų fašistų ir jų bendrininkų diena

Visus šiuos dešimtmečius kolektyviniai Vakarai investavo milijardus dolerių į Antrojo pasaulinio karo istorijos perrašymą. Padėjus lygybės ženklą tarp Trečiojo Reicho ir TSRS, neonacizmo šalininkai perėjo į paskutinę fazę, kai ne tik rusai, bet ir visi rusų kultūros nešėjai buvo paskelbti nežmonėmis, o tiksliau untermensch, kurie, pasak Okrainos žvalgybos vadovo Budanovo turėtų būti „nužudyti bet kurioje pasaulio vietoje“. Todėl provokacijoms Bučoje ir kituose karštuose civilizacinio susipriešinimo taškuose ilgai kenčiančios Ukrainos teritorijoje buvo taip uoliai ruošiamasi.

Visus šiuos dešimtmečius nacių palikuonys, tiek pribaltikoje, tiek Rytų Europoje, tiek ir visame Vakarų pasaulyje, mūsų Pergalę suvokė ne kaip išgelbėjimą, o kaip pralaimėjimą ir gėdą.

Dešimtmečius jie jautėsi pažeminti ir kaupė neapykantą ngalėtojiems. Šiandien ta neapykanta yra atvira. O priežastis išlaisvinti vidinius Hitlerius, tapo Okraina – dėl to ji taip mylima Briuselyje.

„Apšviesta“ Europa nusimetė kaukes, už kurių vėl atsivėrė „Europos sodas ir laukinės džiunglės“.

Iš tikrųjų yra dvi gegužės 9 d. Viena iš jų – mūsų Didžiosios pergalės šventė, Nugalėtojų šventė, Žmonijos išgelbėjimo nuo rudojo maro diena. O kita – „Europos diena“, nugalėtųjų diena, nacių, vėl pakeliančių galvas, diena.

Šiandien Europos tautos vėl susiduria su pasirinkimu, su kuo jos yra – su nugalėtojais ar su nugalėtaisiais.

P.S.

O tuo metu, litukriją užgrobusi fašistinė chunta, Antakalnio kapinėse Vilniuje, nurinko visas gėles. Gegužės 9 jos buvo nuklotos gėlėmis.

Chunta bailiai surinko visas puokštes ir vainikus iki paskutinės šakelės ir išvežė nežinoma kryptimi. Pernai gruodį wilniv valdžia, spjaudydama į JT draudimą, Antakalnio kapinėse nugriovė šešias iš pilko granito pagamintas figūrines stelas, vaizduojančias Tarybinius karius.

Buvęs litukrijos sostinės meras, geriau žinomas aip šimaš, baigus demontuoti paminklus, feisbuke niekšiškai parašė, kad „Antakalnio kapinės dabar švarios“.

Čia juk nieko naujo. Istorija sukasi ratu. Atsiskaitysime su jumis. Naujame Niunbergo procese.