Faktinio šalies vadovo, kurio niekas tokiu niekada nerinko, KGB byloje pusė lapų išplėšta ir sunaikinta

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2023-05-08 16:58:00, skaitė 693, komentavo 7

Faktinio šalies vadovo, kurio niekas tokiu niekada nerinko, KGB byloje pusė lapų išplėšta ir sunaikinta

Na ką, ponai prisiekusieji tarėjai, posėdis tęsiamas - melskitės. Vakar, matyt, Motinos dienos proga, svarbiausias KGB slaptų bendradarbių sąrašo išviešinimo darbas pradėtas net be Seimo atmestos peticijos.

Per programą LRT Vremia, stebint visai nuščiuvusiai, paklusniai ir tylinčiai tautai. Paskelbta oficialiai, kad faktinio šalies vadovo, kurio niekas tokiu niekada nerinko, KGB byloje pusė lapų išplėšta ir sunaikinta.

Naivuoliams pranešu banalų faktą, kad KGB savo bylų lapų niekada neplėšė ir nenaikino. Šios bylos buvo prieinamos griežtai apibrėžtam asmenų ratui, tvarkomos pagal griežtai ir konkrečiai nustatytą ir dokumentuojamą vidinę tvarką.

KGB laikais buvo registruojami visi bylą turėję rankose asmenys. Tokia veikla anais metais būtų nedelsiant pastebėta ir labai žiauriai baudžiama.

Juolab KGB objektyvus interesas buvo ne naikinti, o išsaugoti bylose sukauptą slaptą informaciją. Net darželio ąžuoliukų ir liepaičių grupės auklėtiniui akivaizdu, kad bylos lapai buvo išimti ir sunaikinti ne TSRS laikais.

Nuslėpta ir sunaikinta buvo po to. Ir nuslėpti bei sunaikinti KGB byloje esančią kompromituojančią informaciją turėjo interesą tik vienas ir vienintelis subjektas pasaulyje.

Asmuo, kurio atžvilgiu byla buvo užvesta.