Gegužės 10 dieną Prigožinas iš Artemovsko išveda Vagnerio muzikantus

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-05 20:39:00, skaitė 685, komentavo 19

Gegužės 10 dieną Prigožinas iš Artemovsko išveda Vagnerio muzikantus

Prigožinas pranešė, kad kadangi jam nebuvo duota amunicijos, jis gegužės 10 d. išveda „Vagnerio kovotojus iš Artemovsko, kuris dar nėra visiškai išvalytas.

P.S.

Na kada, kada gi jūs pradėsite valyti podpindosninkų lizdą, jaukiai susuktą Kremliuje ir Generaliniame štabe? Kada gi pagaliau pasodinsite kalijiman Generalinio štabo viršininką, tą aršų podpindosninka? Kiek dar rusiško kraujo turi būti pralietą, kad būtų atkurtas „Smerš“? Gal jau vieną kartą reikia baigti visus meilikavimus su vakaroidiniais išsigimėliais ir nustoti braižyti raudonas linijas? Linijas, kurių niekas nebesilaiko... net tokie pribaltikos limitrofai…

Padėtis su amunicija Artemovsko srityje ir toliau yra neįprasta ir turi įtakos nuostoliams bei operacijų Artemovsko srityje plėtros tempui. Slegiantį įspūdį palieka tai, kad ši istorija nebuvo sutvarkyta nuo rudens.

Kitas keistas dalykas. Neseniai atleistas Rusijos gynybos ministerijos logistikos tarnybos vadovas generolas pulkininkas Mizincevas perėjo į aukštas pareigas pas Vagnerio muzikantus.

P.P.S.

Į Vagnerio muzikantų vietą bus pasiųsti reguliarūs Rusijos Federacijos kariuomenės daliniai.