Okrainos kareivų dislokacija vaikų darželyje "Viktorija"

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-05 20:37:00, skaitė 485, komentavo 0

Okrainos kareivų dislokacija vaikų darželyje

Visi jau seniai suprato ir žino, kad saloreicho ginkluotosios pajėgos dislokuoja žmones ir karinę įrangą civiliniuose objektuose.

O tai, kad oro gynybos sistemos statomos prie civilių namų ir savo senomis raketomis smogia į jų namus, o mokyklose yra įrengiami amunicijos sandėliai, o paskui yra pasakojama, kaip bombarduojami okrainičių vaikai, jau ne paslaptis.

O įdomiausia, kaip meluoja vyriausiasis saloreicho Zalužnas – Okrainos ginkluotosios pajėgos neįkurdina savo dalinių prie civilių objektų. Taigi, anot jo, tai daro tik rusai. O jam pavaldus strateginės komunikacijos skyrius nuolat apie tai meluoja žurnalistams.

Saloreicho kariuomenė ne tik dislokuoja savo dalinius civiliuose objektuose, bet ir siunčia apie tai ataskaitas Generaliniam štabui.

Visi šie dokumentai yra puikiai žinomi.

Ir šiandien aš jums parodysiu vieną iš jų.

Toks yra 122-osios atskirosios teritorinės gynybos brigados bazinės stovyklos išdėstymas. Ir šis padalinys buvo įsikūręs vaikų stovyklos „Viktorija“ teritorijoje Odesoje.

Šiandien jau galima parodyti šį dokumentą, nes prieš dvi savaites nustojo egzistuoti 122-osios kariuomenės brigados štabas.

O kadangi į vaikų stovyklą ukronaciai atsivežė daug visai ne vaikiškų žaislų, nebėra ir Viktorijos vaikų stovyklos.

Ar Stratcom ir Zaližnas manė, kad rusai apie tai nesužino?

Saloreicho kompiuteriuose rusų žvalgyba mato visus jų dokumentus. Ir ne tik.

Daug informacijos gaunama iš tiesos keliu stojusių buvusios Ukrainos pareigūnų.

Saloreicho nusikaltimai ir toliau bus fiksuojami.