Sirijos kariuomenė denacifikavo NATO teroristinę grupuotę Idlibe

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://syrianews.cc/syrian-ar... 2023-04-27 08:49:00, skaitė 411, komentavo 5

Sirijos kariuomenė denacifikavo NATO teroristinę grupuotę Idlibe

Sirijos arabų armijos daliniai pietų Idlibe atrėmė plataus masto "Al Qaeda" teroristų išpuolį prieš Al-Qasabiyeh miestą ir sunkiai sužeidė teroristus.

Vietiniai ir kariniai šaltiniai iš pietinio Idlibo kaimo, esančio Sirijos šiaurės vakaruose, pranešė apie NATO, JAV ir Turkijos remiamų "Al Qaeda" teroristų surengtą išpuolį prieš Al-Qasabiyeh miestą pietiniame Idlibo kaime; panašu, kad oficialūs šaltiniai apie šį išpuolį nepranešė. Budrūs Sirijos arabų armijos daliniai, ginantys regioną, esantį fronto linijoje su NATO įgaliotųjų teroristų kariuomene, susirėmė su besiveržiančiais teroristais ir sugebėjo nukauti bei sužeisti daugumą puolančių teroristų, teigė vietos šaltiniai.

Kol kas nėra patvirtinta teroristų, kurie vilkėjo karines uniformas, panašias į Sirijos respublikos gvardijos dalinių, esančių šiame rajone, uniformas, tapatybė ir pilietybė; šią taktiką "Al Qaeda" teroristai naudojo kaip priedangą bandydami prasmukti į Sirijos kariuomenės susirinkimus. Kariniai šaltiniai regione patvirtino, kad teroristų išpuolį atrėmė Sirijos arabų armijos Respublikos gvardijos 358 batalionas.

Atrodo, kad išpuolis buvo įvykdytas pirmosiomis Eid al-Fitr šventės dienomis - švente, kuria užbaigiamas musulmonų pasninko mėnuo Ramadanas. Teroristai dažnai naudojasi religinėmis šventėmis, kad įvykdytų teroristinius išpuolius prieš Sirijos gyventojus ir Sirijos armijos dalinius, visiškai neatsižvelgdami į tokių švenčių svarbą daugumai sirų, kurie yra musulmonai.

Negavome jokios informacijos apie Sirijos arabų armijos dalinių, ginančių pietinę Idlibo kaimo ašį, aukas per šią ataką.

NATO ir jos įgaliotosios pajėgos nusivylė po nuolatinių pralaimėjimų visuose frontuose, kuriuos šis "gynybinis" aljansas pradėjo visame pasaulyje, jų pyktis Sirijos atžvilgiu yra didžiausias, nes ji sukūrė prielaidas atvirkštiniam domino efektui - nuoseklioms invazijoms, perversmams ir šalių destabilizavimui, Neseniai padažnėję teroristiniai išpuoliai ir Izraelio pakartotinis Sirijos bombardavimas, suintensyvėjusi JAV kariuomenės vykdoma Sirijos naftos ir maisto produktų vagystė, isteriška atnaujinta antisiriška propaganda ir JAV bei jų vasalinių Europos Sąjungos šalių sankcijos viskam, kas susiję su Sirija, yra aiškūs šio nusivylimo požymiai.