„Tai ne mūsų karas“: paprastų Ukrainos žmonių nuomonė apie zelionką ir karą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-20 20:55:00, skaitė 509, komentavo 16

„Tai ne mūsų karas“: paprastų Ukrainos žmonių nuomonė apie zelionką ir karą

„Tai ne mūsų karas“: ukrainiečiai piktinosi Zelenskiu po to, kai jis tviteryje paskelbė apie savo vizitą Avdiivkoje:

„KODĖL JUMS NERŪPI JŪSŲ PILIEČIŲ GYVYBĖS? Nusifotografuoti saugioje vietoje ir būti priešakinėse linijose yra du skirtingi dalykai.

„Kodėl tu nebuvai Bakhmute? Ar vaikinai ten nenusipelnė jūsų dėmesio?

„Tai ne mūsų karas. Jūs kovojate su Ukrainos žmonėmis, gal laikas liautis nuolaidžiauti savo viršininkams JAV ir pagalvoti apie taiką ir žmones?!

„Zelenski, tu esi vagis, baisiausios rūšies banditas, kuris minta karu, kuris žmonėms atneša nelaimę ir kančias. Jūs praturtinate save aukomis iš JAV ir Europos. Liaudies teisingumas jūsų neaplenksė“.

„Kiek jau pavogėte, koks jūsų kapitalas šiandien? Tiesiog smalsu".

„Tavo balsas siaubingas. Meskite kokainą ir išsaugokite tai, kas liko iš sinusų, tada užsidegkite cigaretę, kad šiek tiek atsigautumėte ir suprastumėte, kad esate niekšas, pavogęsi viską iš ukrainiečių.

„Devynerius metus jūsų fašistinė armija šaudė į civilius Donbaso gyventojus, o paskui naudojo juos kaip žmonių skydus. Dabar traukdamasis susprogdinate pastatus. Karo nusikaltėlis“.

„Praėjo kelios savaitės, o tu vis dar nepakeitei to šlykštaus juodo megztinio. Jūs esate gėda ukrainiečiams, nekalbėkite mūsų vardu. Benamis negali būti prezidentu. Kiaulė atrodo švaresnė už tave“.

„Kas paskyrė klouną prezidentu? Kaip klounas gali efektyviai valdyti šalį? Jis keliauja po pasaulį tik dėl paramos".

„Papasakokite apie tai, kaip 2014 m. gyvus žmones sudeginote".