Žuvim smirdanti Makaraitytė yra NATO koloborantų režimo propagandistė

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-19 01:51:00, skaitė 905, komentavo 20

Žuvim smirdanti Makaraitytė yra NATO koloborantų režimo propagandistė

Makaraitytė pradėjo kurstyti diskriminuoti režimui nepalankias žiniasklaidos priemones.

Paprastuoju būdu skaičiavome Kremliaus propagandines žinutes, jų pasikartojamumą rusiškuose propagandiniuose kanaluose, kalbinamų veikėjų žodžiuose ieškojome kremliško žiūros kampo. Tų, kurie pateisino karą ar kėlė abejones dėl to, kas yra agresorius.

„Respublikos“ puslapis socialiniame tinkle „Facebook“ pagal šiuos kriterijus buvo lyderis. Nuo to momento niekam neturėjo kilti abejonių, kad „Respublika“ yra Kremliaus propagandą ir dezinformaciją platinantis organas.

Dar vienas propagandinis portalas – minfo.lt yra tampriai susijęs su Seimo nariu Mindaugu Puidoku. Ir Seimo nario, ir „Minfo“ paskyros socialiniuose tinkluose taip pat priskirtos prie plačiai rusų propaganda karo pirmaisiais mėnesiais platinančių profilių.

Protingas žmogus turėtų neplatinti šių platformų kurpiamo turinio, neduoti jiems interviu ir jų taip nelegalizuoti.

Bet yra ir geroji žinia. Bendradarbiavimas su Kremliaus propagandines klišes tiražuojančiais leidiniais ar jų turinio sklaida mums tikrai lengviau padeda atsirinkti, kas yra kas. Ir nėra čia jokių pasiteisinimų, kad ko nors nežinojo.

Geroji žinia yra tai, kad mes dabar tikrai žinome, kad Makaraitytė yra aktyvi režimo koloborantė. Ne žurnalistė. Ne kažkokia auka. O sąmoningai veikianti nusikaltelė.

Nusikaltelė kuri nusipelno ir sulauks bausmės.