Arkadij Vinokur: lietuvių kraujas priklauso mums

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2023-04-12 01:41:00, skaitė 739, komentavo 23

Arkadij Vinokur: lietuvių kraujas priklauso mums

Šiandien žydai tuzinais žudo palestiniečius, bet žydui Vinokur kažkodėl užkliuvo nacionalistai lietuviai.

Didžiausią grėsmę žydų infiltratoriams kelia šeimininkų tautos bandymai mobilizuotis prieš infiltraciją, tai yra bandymas gintis nuo žydų invazijos ir parazitavimo. Istoriškai žydai bijodavo ne pogromų, o išvarymo. Per pogromus nukentėdavo praščiausios genetinės kokybės žydai. O neturėdami galimybės infiltruotis ir daugintis nukentėdavo aukščiausios genetinės kokybės žydai. Todėl žydai genetiškai linkę užuosti šeimininkų tautos bandymus gintis ir iš karto suveikia žydų psichinio spiegimo ir spjaudymo refleksas.

Nieks nesikeičia ir šiandien. Namuose Izraelyje žydai patyliukais naikina palestiniečius, prieš tai juos nuvarę nuo jų žemių ir pavogę iš jų namus. Izraelis yra viena tų šalių kur žydams neleidžiama tuoktis su nežydais, pilietybė suteikiama tik genetiniams žydams, o tūkstantį metų Palestinoje gyvenę palestiniečiai grįždami iš atostogų svetur gali būti neįleisti, nes jie yra ne žydai.

Žydui užkliuvo toks labai logiškas Frank Salter teiginys:

Santykinai homogeniškos visuomenės daugiau investuoja į viešąsias gėrybes, o tai rodo aukštesnį visuomenės altruizmo lygį. Pavyzdžiui, etninio homogeniškumo laipsnis koreliuoja su vyriausybės bendrojo vidaus produkto dalimi, taip pat su vidutiniu piliečių turtu.

Žydas sugalvojo pasakyti, kad visi žmonės vienodi. Nėra nei amerikiečių, nei šveicarų, nei lietuvių, nes visi yra iš Afrikos:

Juo labiau kad JAV ar / ir Šveicarijos, Lietuvos visuomenės niekada nebuvo genetiškai etnocentristiškai homogeninės. Štai, pavyzdžiui, JAV yra grynai pilietinė tauta, o Šveicarijos konfederaciją sudaro keturios pagrindinės etninės grupės, iš kurių nė viena nedominuoja. Ne kitaip ir su Lietuva – čia per amžius gyveno įvairios tautos, o per mūsų žemę ėjo, kas netingėjo: rusai, švedai, vokiečiai, totoriai, lenkai, rusai. Maža to: visi mes, pasirodo, kilę iš Afrikos.

Žydai raitosi iš skausmo girdėdami, kad lietuviai nori iš jų atimti jų prigimtinę teisę maitintis lietuvių krauju.

LRT. Žydų propagandos sklaidos priemonė.