JAV gynybos departamentas sudarė sutartį dėl "COVID-19 tyrimų" Ukrainos biolaboratorijose likus trims mėnesiams iki tol, kol buvo žinoma apie "Covid" egzistavimą

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://expose-news.com/2023/0... 2023-04-11 05:08:00, skaitė 497, komentavo 7

JAV gynybos departamentas sudarė sutartį dėl

Pirmą kartą apie naują koronavirusą pasaulis išgirdo 2020 m. sausio pradžioje, kai buvo pranešta apie tariamą naują į plaučių uždegimą panašią ligą, plintančią Vuchane (Kinija). Tačiau pasaulis iš tikrųjų apie Covid-19 sužinojo tik 2020 m. vasario mėn., nes tik to mėnesio 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija oficialiai įvardijo naują koronavirusinę ligą kaip Covid-19.

Taigi, jeigu tai yra oficiali tiesa, kodėl Jungtinių Valstijų vyriausybės duomenys rodo, kad JAV gynybos departamentas (DOD) 2019 m. lapkričio 12 d. sudarė sutartį su "Labyrinth Global Health INC." dėl "COVID-19 tyrimų", t. y. likus mažiausiai mėnesiui iki tariamo naujo koronaviruso atsiradimo ir trims mėnesiams iki oficialaus jo pavadinimo Covid-19?

Tačiau tuo šokiruojančios išvados nesibaigia. 2019 m. lapkričio mėn. sudarytą sutartį dėl "COVID-19 tyrimų" ne tik buvo nurodyta vykdyti Ukrainoje, bet ji iš tikrųjų buvo daug didesnės sutarties dėl "Biologinės grėsmės mažinimo programos Ukrainoje" dalis.

Galbūt tai paaiškina, kodėl "Labyrinth Global Health" nuo pat jos įkūrimo 2017 m. bendradarbiauja su Peterio Daszako "EcoHealth Alliance" ir Ernesto Wolfe'o "Metabiota".

Jungtinių Amerikos Valstijų vyriausybė turi interneto svetainę "USA Spending" - oficialų atvirų duomenų šaltinį, kuriame pateikiama informacija apie federalines išlaidas. Svetainės duomenimis, 2021 m. balandžio 12 d. JAV vyriausybė "reaguodama į COVID-19" išleido stulbinančią 3,63 trilijono JAV dolerių sumą. Tačiau tai ne vienintelė informacija apie Kovid, kurią galima rasti svetainėje.

Paieškos skiltyje "Award Search" paslėpta informacija apie sutartį, kurią Gynybos departamentas sudarė su bendrove "Black & Veatch Special Projects Corp", kuri esą yra "pasaulinė inžinerijos, viešųjų pirkimų, konsultavimo ir statybos bendrovė, besispecializuojanti infrastruktūros vystymo srityje".

Sutartis buvo sudaryta 2012 m. rugsėjo 20 d. ir apibūdinama kaip "profesinės, mokslinės ir techninės paslaugos". Akivaizdu, kad tai labai neaišku ir greičiausiai mažai ką domina visus, kurie atsitiktinai su tuo susidurs. Tačiau giliai detalėse yra kažkas, kas turėtų sudominti visus ir kiekvieną.

Sutarties "skyrimo istorijoje" yra skirtukas "Papildomi skyrimai", kuriame išsamiai nurodyti gavėjai, veiksmų data, suma ir labai trumpas 115 papildomo skyrimo sandorių aprašymas. Dauguma dalinių apdovanojimų yra labai kasdieniški, pavyzdžiui, "laboratorinė įranga Kijevui" arba "biuro baldai Kijevui".

Tačiau yra vienas subapdovanojimas, kuris išsiskiria iš kitų, ir jis buvo skirtas "Labyrinth Global Health INC" už "MVĮ rankraščio dokumentaciją ir COVID-19 tyrimus".

Apdovanojimas už Kovid-19 tyrimus nėra visiškai šokiruojantis, kai pasaulį tariamai užklupo Kovid-19 pandemija, tačiau atsižvelgiant į tai, kad subrangos sutartis buvo sudaryta 2019 m. lapkričio 12 d., t. y. likus mažiausiai mėnesiui iki tariamo naujo koronaviruso atsiradimo ir trims mėnesiams iki jo oficialaus pavadinimo Kovid-19, apdovanojimas už Kovid-19 tyrimus turėtų šokiruoti visus.

Tačiau tuo šokas nesibaigia, nes vieta, kurioje buvo nurodyta užmegzti ryšį dėl Covid-19 tyrimų, buvo Ukraina, kaip ir visa sutartis, kurią Gynybos departamentas sudarė su "Black & Veatch Special Projects Corp.".

Iš "USA Spending" svetainėje pateiktos sutarties informacijos matyti, kad konkretus Gynybos departamento departamentas, su kuriuo buvo užmegztas ryšys, buvo Gynybos grėsmių mažinimo agentūra (DTRA). Sutartis buvo sudaryta 2012 m. rugsėjo 20 d., o baigėsi 2020 m. spalio 13 d.

Nors detalės neaiškios, JAV vyriausybės svetainėje taip pat nurodoma, kad 21,7 mln. dolerių iš 116,6 mln. dolerių buvo išleista "Biologinės grėsmės mažinimo programai Ukrainoje".

Kodėl Gynybos departamentas sumokėjo bendrovei, kuri neva yra "pasaulinė inžinerijos, viešųjų pirkimų, konsultacijų ir statybos bendrovė, besispecializuojanti infrastruktūros vystymo srityje", už pagalbą įgyvendinant "biologinės grėsmės mažinimo programą Ukrainoje"?

Ir kodėl Gynybos departamentas ir minėta bendrovė vėliau sumokėjo bendrovei "Labyrinth Global Health INC" už COVID-19 tyrimus Ukrainoje likus mažiausiai mėnesiui iki tariamo naujo koronaviruso atsiradimo ir trims mėnesiams iki oficialaus jo pavadinimo Covid-19?

2017 m. įsteigta "Labyrinth Global Health" esą yra "moterims priklausanti mažoji įmonė, turinti gilią kompetenciją ir įrodytą patirtį remiant mokslo ir medicinos pažangos iniciatyvas".

Jie save apibūdina kaip "daugiakultūrę ir tarptautinę organizaciją, turinčią biurus keturiose šalyse ir komandą ekspertų, turinčių įvairią patirtį ir kompetenciją, įskaitant mikrobiologiją, virusologiją, pasaulinę sveikatą, naujų infekcinių ligų slaugą, medicininę antropologiją, lauko epidemiologiją, klinikinius tyrimus ir sveikatos informacines sistemas".

Vienas iš šių biurų yra Kijeve, Ukrainoje, kurį bendrovė vadina "vartais į Rytų Europą".