NATOsosų tusovkė ant Baltijos jūros krantų nusprendė gyventi amžinai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-04-10 01:11:00, skaitė 538, komentavo 3

NATOsosų tusovkė ant Baltijos jūros krantų nusprendė gyventi amžinai

Kol kas jiems viskas klostosi gerai...

Litukrija (Litvainija) nori įpareigoti savo piliečius pranešinėti apie bet kokius kontaktus su Rusijos ir Baltarusijos piliečiais, įskaitant privačius.

Latvija svarsto, kaip sparčiau rusų pensininkus išvežti prie sienos ir deportuoti.

Estija tariasi su Suomija, kad blokuotų Rusijos laivybą per Suomijos įlanką.

Suomijoje jie pradėjo rinkti parašus dėl Rusijos konsulato uždarymo Baltijos jūros salose.

Lenkija renka 300 000 kareivių armijos grupuotę, nes, pasirodo, Lemberg-Grodno ir kažkodėl Kaliningradas - yra „rytiniai kresai“.

Visi kartu natososiniai neofitai švenčia Baltijos jūros pavirtimą į NATO vidinę jūra ir ruošiasi didžiausioms NATO "Air Defender" pratyboms birželio 12–23 dienomis Baltijos jūroje arti Rusijos sienų. Vienu žodžiu - "dielcai" pavarys. Visi jie viliasi ir nekantriai laukia  kada gi varys „rusiškus barbarus“ iki pat Uralo. Tiksliau – iki angliavandenilių ir kitų resursų telkinių, be kurių „civilizuotiems vakaroidams“ ir subinėje rūgštu, ir šiaip ant dūšios niūru.

Nuo pat devintojo dešimtmečio pradžios iki šių dienų chitražopiaims Pribaltikos "elitams" ateitis tradiciškai matosi geresnė nei dabartis, tačiau realiai pasirodo, kad ji yra blogesnė už praeitį, iš ko galima padaryti sekančias praktiškas išvadas:

  1. Jei vaikysies dviejų šansų - sugausi tik vieną bėdą.

  2. Negalima ginčytis su kvailumu – į jo argumentus nėra kuo atsakyti.

  3. Maža gerai pagalvoti,  geriau - dar ir savo galva.

Na o kada visoms aukščiau paminėtoms teritorijos yra tik viena galva, ir ta užu jūrų-marių, nenuostabu, kad procesorius pradeda gliukinti ir visiems tusovkės dalyviams.

“Didysis Brolis” nėra jokia išimtis. Pritariančiai kriuksinčių vasalų kalbų fone jam kažkodėl-tai atrodo, kad jis buvusioje Žečpospolitoje užsikasė rimtai ir ilgam... Galima atleisti pindosams už jų naivumą. Neilgas jų pačių valstybingumo laikotarpis (trumpesnis nei Rusijos  Didžiojo teatro) neleidžia suprasti to, ką rusai jau seniai žino apie Lenkiją, Pribaltikos limitrofus ir visokias kitokias okrainas – kuo labiau lenda į subinę ir meilinasi liokajai su chalujais, tuo niekšingiau jie paskui išduoda.