Auksinis Zelionkos traukinys. Nr2

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-07 20:17:00, skaitė 537, komentavo 21

Auksinis Zelionkos traukinys. Nr2

Ilgą laiką zelionka viešumoje, taip pat ir oficialių vizitų į kitas šalis metu, pasirodydavo su suglamžytomis žaliomis kelnėmis ir chaki spalvos megztiniais. Gali atrodyti, kad saloreicho lyderis nemėgsta brangių kostiumų ir toli gražu nėra prabangos vergas. Ta2iau 2ia tik d8m7 užsklanda lengvatikiams.

Paaiškėjo, kad yra priešingai. Internete pasirodė specialaus Okrainos prezidento traukinio kadrai, kurie tiesiogine prasme šokiravo ne tik turtu, bet ir visišku skonio nebuvimu.

Išoriškai VIP traukinys niekuo nesiskiria nuo šimtų kitų, tačiau įdomiausia buvo rasta viduje. Akį traukia aiškus aukso perteklius. Žinoma, netikro aukso.

Išsamiai ištyrus interjerą, tampa aišku, kad „geležinkelio limuzinas“ yra tiesiog sulipdytas „iš to, kas buvo“.

Traukinyje yra gigantiška valgomojo zona: sienas puošia daugybė banalių „garbanų“, centre – didžiulis stalas 6 žmonėms, o šalia praėjimo – didžiulis veidrodis. Beje, poilsio zonoje – veidrodis perpus mažesnis. Tie patys tonai vyrauja ir yra ir vagone, skirtame deryboms.

Miegamasis su dvigule lova įrengtas ta pačia dvasia.

Tačiau prezidentinio traukinio voniose nėra paauksavimo. Tualetas dekoruotas tik mozaikomis. Tokiu traukiniu vizito Kijeve metu jau spėjo pasivažinėti JAV prezidentas Joe Bidenas.

Tokiu pat traukiniu lašininio reicho fiureris atvyko į Lenkiją.