Geniali kovos su klimato kaita idėja

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://filmux.to/4290-zmogaus... 2023-04-07 08:02:00, skaitė 414, komentavo 8

Geniali kovos su klimato kaita idėja

Ši idėja kilo iš filmo "The Human Centipede" paremto tikra istorija  susijusia su nacistine Vokietija

Filmas pasakoja apie sėkmingą vokiečių chirurgą, kuris turi nesveiką maniją sukurti pirmąją pasaulyje žmogiškąją šimtakoji: susiūti tris žmones vienoje eilėje užpakaliu į burną. Burna pritvirtinta prie užpakalio, ir, kaip parodyta vėliau filme, tenka ryti iš priekyje esancio žmogaus išeinančias išmatas. Tai padėtų efektyviau panaudoti turimus maisto išteklius, kai tas pats maistas virškinamas kelis kartus.

Žemės ūkis daro didelį poveikį aplinkai. Pirma, žemės ūkiui reikia daug gėlo vandens, o tai gali sukelti didelį aplinkosauginį spaudimą regionuose, kuriuose vandens trūksta. Žemės ūkiui reikia vandens kaip žaliavos ir jis teršia upes, ežerus ir vandenynus išskirdamas maistingąsias medžiagas. Tai labai svarbus klimato kaitos veiksnys, sukeliantis apie ketvirtadalį pasaulyje išmetamų šiltnamio efektą sukeliančių dujų. Galiausiai, žemės ūkis daro didžiulį poveikį pasaulio aplinkai dėl milžiniško žemės naudojimo. Pusė pasaulio gyvenamosios žemės naudojama žemės ūkiui.

Didelės pasaulio dalys, kurias anksčiau dengė miškai ir laukinės vietovės, dabar naudojamos žemės ūkiui. Šis natūralių buveinių nykimas yra pagrindinė priežastis, dėl kurios mažėja pasaulio biologinė įvairovė. Laukinė gamta gali atsigauti, jei sumažinsime žemės ūkio paskirties žemės naudojimą ir leisime natūralioms žemėms atsikurti.

Užtikrinti, kad kiekvienas žmogus turėtų galimybę tvariai maitintis, yra vienas svarbiausių iššūkių, su kuriais susiduriame, todėl žmogaus šimtakojo idėja yra labai aktuali. Galėtume pradėti nuo visų parlamento narių sujungimo į vieną virškinimo sistemą, kaip parodyta toliau pateiktame paveikslėlyje.