Lietuvos rusofobijos priešakyje – TSKP narys!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-06 21:57:00, skaitė 322, komentavo 9

Lietuvos rusofobijos priešakyje –  TSKP narys!

Kilus skandalui dėl buvusios Lietuvos prezidentės Dalios Gribuskaitės pareiškimo, kad ji litvakė, vietinis žurnalistas, kovojantis už landzberg chuntos interesus, stebėtinu (aišku, čia nieko nuostabaus, kad archyvo darbuotoja jam padėjo juos surasti) būdu surado ir paskelbė archyvinius dokumentus, įrodančius, kad žinomas gerovės valstybės kūrėjas, aukštas ir gražus vyras, stiklinio namo, pastatyto Vilniaus kraštovaizdžio draustinyje, viso, kas rusiška nekentėjas or šiaip geras žmogus Nausėda (kirčiuoti reiktų, dedant riestinį kirtį ant „u“ raidės) buvo visavertis Komunistų partijos narys nuo 1988 m.

 

Kandidatas į (p)rezidentus Nausėda, rinkimuose nuslėpė šį akivaizdų faktą.

 

P.S.

 

Dabar aukštas ir gražus inkščia ir aiškina, dėl ko įstojo į TSKP:

 

"Iš karto po studijų sulaukiau pasiūlymo stoti į Komunistų partiją vardan didelių mokslininko karjeros galimybių. Truputį pagalvojęs, sutikau"

 

Šis melas toks bukas, kad net graudu darosi. 1988-aisiais klausimas dėl narystės partijoje karjerai nebebuvo aktualus, ypač Lietuvoje, kur tuo metu jau įsibėgėjo separatistinės tendencijos.

 

Taigi, Lietuvos gyventojus išvadinęs vatinukais, sukiršinęs ir supjudęs žmones, aukštas ir gražus išverstaskūris komuniaga susilaukė karmos smūgio.

 

P.P.S.

 

Ali ir nesiseka čiabuviams su jų (p)rezidentais. Visi arba buvę komuniagos, arba vokiečių koloborantai. Tik vienas buvo dėmesio vertas, bet kadangi buvo minkštaskūris ir bevalis, todėl greitai nuverstas buvo.