Rusijos Federacijai ir Baltarusijos Respublikai paskelbtas teroristinis karas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-05 21:04:00, skaitė 402, komentavo 2

Rusijos Federacijai ir Baltarusijos Respublikai paskelbtas teroristinis karas

Vakar Lukašenka pokalbyje su Nariškinu (Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos direktoriumi) sakė, kad yra susidurta su neįtikėtinomis grėsmėmis. Tiesą sakant, prieš mūsų valstybes yra paskelbtas teroristinis karas. Priešas eis iki galo. Jiems reikia sunaikinti Rusiją, palaužti Baltarusiją. Jie tai daro įvairiais būdais (nuo spalvotų revoliucijų, įtraukimo į karo veiksmus iki sabotažo veiksmų).

Europoje iš tikrųjų buvo sukurta ardomojo karo struktūra. Jos kuratoriai – JAV ir Didžiosios Britanijos žvalgybos agentūros – konkuruoja tarpusavyje, tačiau dirba vieningai.

Teroristų rengimo stovyklos įkurtos Lietuvoje, Lenkijoje, Čekijoje. Ukrainoje tame dalyvauja specialiųjų operacijų pajėgos, GRU, SBU. Taikiniai žinomi – diplomatinės atstovybės, karinės ir ypatingos svarbos infrastruktūros objektai.

Kovotojai verbuojami kaip išdavikai į SS Zonderkommandos – tokius baudžiamuosius batalionus kaip Dirlewangeris, kuris sudegino Chatynę. Dabar tas pats – renkasi pagalbininkus iš pabėgusių išdavikų, zmagarų, bčb brudo ir „miegančių“ kolaborantų, pasirengusių, ęsant reikalui, veikti.

P.S.

Pilnai sutinku su Aleksandro Grigorjevičiaus išsakytomis mintimis. Ir eiti toli nereikia. Nusikalstamas litukrijos režimas, o tiksliau organiztuota nusikaltėlių grupuotė, valdoma iš jankių ambasados, peržengė visas ribas. Ji organizuoja perversmus gretimos, draugiškose valstybėse, rengia teroristus, moka jiems pinigus ir artina karą.