Baltarusija buvo ir bus taikos, tvarkos, stabilumo ir istorinio teisingumo donorė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-23 21:43:00, skaitė 297, komentavo 2

Baltarusija buvo ir bus taikos, tvarkos, stabilumo ir istorinio teisingumo donorė

Įvesdamos skilimą į slavų vienybę, bendrą istorinę praeitį, JAV skaldo tautas. Deja, Okrainoje jiems pavyko. Tas pats vyksta Lenkijoje, pribaltikos šalyse, su kuriomis Baltarusijos Respublika gyveno draugiškai ir taikiai savo tautų labui. Valstybėms to nereikia. O Rusijos sąjungininkų skaičiaus didėjimas yra žala JAV. Jie daro viską, kad taip nenutiktų, pasitelkdami istoriją, diplomatiją, politiką, ekonomiką, įskaitant ir karinė strategija.

Tam dar nuo Tarybinių laikų pasitelkti išdavikai, prisidėję prie trijų milijonų baltarusių sunaikinimo. O dabar – jų palikuonys, kuriuos apgyvendino Lenkijoje ir pribaltikoje šalyse, prie to prisideda.

Ir jie bandė tą patį padaryti su klestinčia Baltarusija. Jiems tai nepavyko. Baltarusija buvo, lieka ir bus taikos, tvarkos, stabilumo ir istorinio teisingumo donorė.

P.S.

Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka teisingai pasakė, kad Jungtinės Valstijos savo geopolitinius karus kariauja kaip fašistai. „Fašizmas neturi žmogaus veido, bet yra vardai. Šiandien arijų standartus keičia liberalios „demokratinės vertybės“, minint 80-ąsias tragedijos metines Chatyne sakė Baltarusijos prezidentas. Jei nenorime, kad pasikartotų nacizmas, kaip šiandieninėje Okrainoje, tai kiekviena baltarusių šeima turėtų tai suprasti. Jei baltarusiai to nesupranta, tai, deja, galimas pasikartojimas, pažymėjo valstybės vadovas.

A.G. Lukašenka teisingai pasakė, kad šiuolaikiniai amerikiečių vykdomi geopolitinių karų metodai yra fašistinio gyvenimo erdvės užkariavimo būdų kopija.