Žiūrėk Miliūte, čia yra mano bybys

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2023-03-17 20:14:00, skaitė 540, komentavo 11

Žiūrėk Miliūte, čia yra mano bybys

Kaščiūnas seimo kolegas vadino asilais. Šurajevas baigė čiulpimais ir bybių šėrimais. Dar vienas įrodymas, kad Lietuva tėra mėšlo krūva.

Šią savaitę visa Lietuva ūžia po Šurajevo vizito į seimą. Nuomonių tiek daug, kad visų neišvardinsi.

Armonaitė: jūs to nusipelnėte.

Šiandien labiausiai įsižeidę žmonės yra tie, kurie nuo ryto iki vakaro ne vienerius metus kolioja ir visokiais vardais vadina kitus

Jūratė Juškaitė: psichai per daug stigmatizuojami.

Smirdantis storas Užpakalis: jis dalbajobas, jam galima.

IDF sertifikuotas žudikas, žydas, infiltrantas Arkadij Vinokur: jis pasielgė blogai, bet lietuviai turėtų leisti savo visuomenėje viešai šerti bybiais. Juk IDF transliavo pornografiją per palestiniečių visuomenio TV kanalą. Ir jiems patiko.

Rita Miliūtė: seimo vata turi čiulpti.

Vienareikšmiška yra tai, kad Rusijai pradėjus karą kiekviena diena kainuoja Ukrainos netektis ne tiktai šiandien, bet ir ilgus metus ateityje.

A vot nikuja, Miliūte. Karą pradėjo ukrainiečiai kai nusprendė ukrainizuoti Rytų Ukrainą. Antra klaidą buvo kai išrinko žydą prezidentu. Trečia klaida buvo kai jų teritorijoje pradėjo skraidyti pindosų branduoliniai kariniai bombonešiai. Šituo atveju Rusijos bandymas atsiimti teritoriją, kuri jai priklauso, yra visiškai pateisinamas. Daug žmonių mirs. Bet tai yra pasekmė valstybėms dalinantis teritoriją.

Todėl Miliute - čiulpk bybį. Aliooo. Tu man nieko nepadarysi, pas mus nepriklausomi teismai.

Armonaite, Juškaite, mergaitės, žiūrėkite, čia yra mano bybys. O čia yra jūsų vaginos. Anksčiau ar vėliau jie susitiks. Iki mergaitės.