Lesbės-pidaraskės ir jų „kampf“

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-15 09:18:00, skaitė 567, komentavo 7

Lesbės-pidaraskės ir jų „kampf“

Latvijos diplomatinėje šeimynoje – džiaugsmas: dviejų pasiuntinių (lesbių) “šeimą” – Vengrijoje ir JT, ESBO Vienoje – vietos teismas pripažino visateise šeima, o ne vien tik partneriais.

Nuotraukoje su Latvijos p-rezidentu Egilsu Levitsu - dabar oficialus vyras Katrina Kaktiņa - nuotr. su vaikais, ir kuri pasidalino tviteryje džiaugsmu su visuomene jo žmona - Agnese Kalniņia, - nuotr. su akreditaciniu raštu.

Iš kur malkytės, kaip yra sakoma, tai yra, vaikai šioje „žavingoje“ šeimynėlėje – paklausite jūs? Ogi iš taip vadinamosios adoptcijos tarnybos (čia nėra gramatinės klaidos - taip ir rašoma) arba dar kitaip - tai juvenalinės justicijos dovana kilmingos veislės lesbėms. Atėmė iš homofobų, atidavė homofilams – viskas „sąžininga“. Su mergaitiška suknele - berniukas. Tai matosi net per bliurą... Kol kas berniukas... Tačiau nieko tokio, motkos-lesbės-pidaraskės pareguliuos šitą reikalą, nupjaus kas nereikalinga, pripumpuos hormonais - ir bus mergaitė…

Springdama iš džiaugsmo Latvijos šūdasklaida praneša, kad tūkstančiai latvių ir ištisos latviškos organizacijos atsiuntė sveikinimus šitų žmogų-pašlemėkų šeimai, o tai labai prisideda prie Latvijos populiarumo pasaulyje.

"Tai kada vemti norisi iš karto, - prisipažino Vadimas Aleksejevas (Avva, žurnalistas), - Iš kitos pusės, tai šiuolaikinės Latvijos/Europos vaizdelis. Na ir ateities. XXI amžiaus šeima. Ar kas nors kalba apie meilė? Netikėk. Pažvelkite į snukius. Ten meilės nėra. Pasitenkinimas/narcisizmas. Dar buna geismas, bet čia jo nėra. Karjerizma yra kertinis akmuo.Trendas. Mada. Egoizmas - labai daug.

Nepakeliamai gaila berniuko su sijonuku. Jis visiškai ne prie ko prie šitos „šeimos“. Iš našlaičių namų jį pasiėmė tos dvi bliadės. O vaikų namuose vaiką atidavė garbiems svečiams. Adoptcijos paslaugos. Kalės. Gaila pacano. Jis juk berniukas. Tai matyti. Jo gaila labiausiai. Ir dėl to norisi užmušti juos. Atleisk man, Viešpatie, atleisk man. Nuodėmingas esu. Bet tegul išdvesia paprastai. Taip pat variantas“.

P.S. Alio, braliukai! Ar jūs supranti, kas vyksta? Jus šitas išsigimėlis – Vokietijos pilietis su Latvijos Respublikos prezidento mandatu – jau šią vasarą aprengs kamufliažine roba ir pasiųs į Rytų frontą dvėsti už Pindostano banksterių interesus. O jūsų vaikus, tapusius našlaičiais, įsivaikins pidarai ir lesbės. Berniukus perrengs kaip mergaites, mergaitės kaip berniukus. Ir vienus, ir kitus pripumpuos hormonais, kad pakeistų lytį, pavers invalidais, išprievartaus... Tai ir yra  latviška laimė? Ar jūs tuo tikri?”

P.P.S. Tas pats liečia ir "Marijos žemės" aborigenus, jūs esate lygiai tokia pati patrankų mėsa banksteriams, o jūsų vaikai laimikis pidarasams ir lesbėms.