Medvedevas pasiūlė pervadinti Okrainą į „Svino-bander-reichą“.

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-11 19:44:00, skaitė 548, komentavo 13

Medvedevas pasiūlė pervadinti Okrainą į „Svino-bander-reichą“.

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas „Telegram“ kanale pakomentavo vyriausio Kijevo nacisto iškeltą idėją pervadinti Rusiją į Moskoviją.

Jo nuomone, tokiu atveju Okraina turėtų būti pervadinta į Svino-Bander-Reichą.

"Vyriausiasis Kijevo nacis nurodė išspręsti Rusijos pervadinimo į Maskoviją klausimą. Na, ką aš galiu pasakyti... Mūsų atsakymas? Ne, žinoma, ne Chochliandija. Ir tikrai ne Malorosija. Tiktai Schweinisch Bandera-Reich. Exakt !" - parašė jis.

Dieną anksčiau Okrainos prezidentas klounas Zelia nurodė ministrui pirmininkui Denisui Šmygalui „kruopščiai išnagrinėti“ galimybę pervadinti Rusiją į Moskoviją, nes peticija su tokiu reikalavimu surinko reikiamus 25 000 balsų.

Valstybės Dūmoje šią iniciatyvą pavadino „fazės poslinkiu“. Anot deputato Olego Morozovo, tokiu būdu Okraina tik pademonstruos savo politinio nykštuko kompleksą, bandydama pridengti savo ubagišką menkystę.

Kaip pažymėjo oficiali Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova, tokio pervadinimo idėja yra dar vienas bandymo iš Okrainos sukurti „anti-Rusiją“ įrodymas, o tai tik įrodo Maskvos teisingumą.