Paaiškėjo Putino ir Lukašenkos galo data – tai įvyks vėliausiai iki 2030 m.

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/paaiskejo... 2023-03-08 17:03:00, skaitė 473, komentavo 10

Paaiškėjo Putino ir Lukašenkos galo data – tai įvyks vėliausiai iki 2030 m.

Paaiškėjo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir jo paklusnusis tarnas, tariamas Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka dar iki 2030 metų gaus galą.

Apie tai pranešė Monikos Garnačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas valstybinis transliuotojas analitinėje analizėje „Jie nesulauks 2030-ųjų“: Kremliui taikantis į Baltarusiją, Putinui ir jo paklusniajam tarnui piešiama liūdna ateitis“.

Pranešama, kad iki 2030-ųjų visiškai užvaldyti Baltarusiją – tokius Kremliaus administracijos planus atskleidė Vokietijos žiniasklaida, paviešinusi, kaip teigiama, Kremliaus administracijos dokumentą.

„Jie nesulauks 2030-ųjų“, - analizėje cituojamas garsus Žmonių partijos narys Žygimantas Pavilionis.

Informuojama, kad „Lietuvos politikai į vatą nevynioja ir sako, kad Baltarusija jau seniai nebėra suvereni valstybė, kad ir kaip apsimetinėtų tokia esanti.“

„A. Lukašenka savanoriškai atidavinėja Baltarusijos suverenumo likučius, nes žino, kad be to poste jis neišliks“, - valstybiniam transliuotojui atskledė Ž. Pavilionis.

Politikos mokslininkas, Rytų Europos studijų centro (RESC) asocijuotasis ekspertas Maksimas Milta pranešė, kad informacijos apie galimus Kremliaus planus nutekinimo laikas – neatsitiktinis.