Vilno atidalinimas nuo Lietuvos

Autorius: Блядė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-03 03:21:00, skaitė 565, komentavo 7

Vilno atidalinimas nuo Lietuvos

Šią savaitę dibilas Nausėda atskyrė Vilno gyventojus nuo Lietuvos ir taip inicijavo Vilno atidalinimą nuo Lietuvos.

Lietuva yra padalinta ir tai faktas. Padalinimą pradėjo labancai. Atleiskite, bet tai Lietuvoje tapo legaliu terminu po to kai LRT įvardijo maskolius ir kacapus viso labo pravardžiavimais, o ne ethnic slurs. Taigis, labancų išgama Nausėda, savo veiksmuose remiamas plačių Lietuvos elito masių, pavadino Vilno gyventojus vatinukais. Prie tanko nelietuvius ragino pulti ir vyti komikas Ambrazevičius. Vilniaus mero patarėjas nelietuvius ragino filmuoti, harassinti ir neleisti išlįsti į dienos šviesą JŲ Vilniuje.

Lietuva jau yra padalinta. Ir dekomunizuota, po to kai nugriauti visi nelietuvių paminklai, pervadintos visos nelietuvių gatvės, kaimai ir miesteliai.

Bet toks padalinimas yra neteisingas. O kaip žinome, jėga yra teisingume, ir Ambrazevičius, ar koks ten jo vardas, tai pripažino.

Padalinimas neteisingas, nes kažkodėl Vilno atiteko labancams, nors jų čia ir nė kvapo niekada nebuvo. O atsirado jie čia tik CCCP okupacijos metu, kas yra neteisėta ir teisingumas šitoje vietoje turės būti atstatytas.

Kadangi dibilas Nausėda ir kiti labancai padalinimą inicijavo, tai mes, padedami Lenkijos Baltarusijos ar Rusijos jį užbaigsime.

Užbaigsime duodami pizdos lietuviams Kaueno mieste, jį visiškai sugriaudami, priversdami labancus kapituliuoti, o tuo tarpu mūsų ciekavas Vilno sveikas ir nesugadintas pereis mūsų žinion.

Vat toks vat, teisingas Vilno padalinimas. Jūs norėjote dekomunizacijos ir ją gausite.