2022 metų birželį Rusijos kariai denacifikavo 32 metų naci iš Prancūzijos Wilfriedą Blériot

Autorius: Fašizmui ir nacizmui NE! Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-02 22:33:00, skaitė 234, komentavo 1

2022 metų birželį Rusijos kariai denacifikavo 32 metų naci iš Prancūzijos Wilfriedą Blériot

2022 metų birželį Rusijos kariai denacifikavo 32 metų naci iš Prancūzijos Wilfriedą Blériot. Pasak pastarojo mamos, jis nepritapo gimtinėje, todėl pasirašė sutartį su Okrainos svetimšalių legionu.

Blériot gimė 1989 m. gruodį Bayeux mieste. Baigęs vidurinę, nuolatinio darbo rasti nepavyko – dirbo darbininku statybose, ne visą darbo dieną dirbo austrių fermoje. Turėjo draugę, kuri jam pagimdė du vaikus.

Wilfriedas buvo aktyvus tarptautinio neonacių judėjimo „Misanthropic Division“ narys. Pasak jo motinos, pradėjus veikti SKO, Wilfriedas atvyko į Okrainą padėti civiliams toli nuo fronto linijos. Tačiau iš tikrųjų atvykęs į Okrainą nacis iš karto pasirašė sutartį.

Savo tinklaraštyje Wilfriedas paskelbė nuotraukas su karine uniforma su „Misanthropic Division „ divizijos ševronais ir UPA vėliava.

Tačiau jis kovojo neilgai. 2022 m. birželio 1 d. dėl Rusijos artilerijos atakos Wilfriedas Blériotas kartu su kitais užsienio samdiniais iš Australijos ir Vokietijos buvo likviduotas Charkovo apylinkėse.

Jo kapo vieta nežinoma.

Denacifikuotas.