Vakarų judo-oligarchatas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://politicalinsights.net/... 2023-03-01 00:40:00, skaitė 386, komentavo 2

Vakarų judo-oligarchatas

Už šydo slepiasi visi valdžios elito atstovai, kuriuos tarsi grandinė sieja jų steigėjų institucijos, slaptas ryšys, užantspauduotas ypatingais kiekvieno skyriaus ritualais ir paslaptimis. Žinoma, buvome girdėję apie "Kaukolę ir kaulus", bet neįsivaizdavome, kaip giliai driekiasi triušio skylė.

https://www.amazon.com/Americas-Secret-Establishment-Introduction-Order/dp/0972020748/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1495939357&sr=8-1&keywords=anthony+sutton&linkCode=sl1&tag=truthmedia-20&linkId=a4ac1bb0de03cef9d4560f1a31c1a5c6

Šioje intriguojančioje, 170 metų trukusioje paslaptyje atskleidžiami paslaptingosios Jeilio draugijos, Kaukolės ir kaulų ordino, užkulisiai ir jos žymūs nariai, tarp kurių yra Taftų, Rokfelerių, Pillsberių ir Bušų. Tyrinėjama, kaip Kaukolės ir kaulų ordino nariai tapo senatoriais, teisėjais, ministrų kabineto sekretoriais, šnipais, finansų ir pramonės titanais ir net JAV prezidentais, įskaitant Džordžą Bušą. Knygoje atskleidžiama, kad ši draugija yra toli gražu ne universiteto miestelio brolija, o labiau rūpinasi savo narių sėkme po studijų. Į knygą įtrauktas patikrintas narių sąrašas, retai perspausdinama originali ordino medžiaga, atskleidžianti susipynusius galios centrus, kuriuose dominuoja "kauliniai", ir žvilgsnis į 140 metų senumo privatų klubą "Tomb".

O jų buvo tiek daug, kad galėjome čia būti valandų valandas...

https://www.amazon.com/Cyclop%C3%A6dia-Fraternities-Compilation-Information-Investigation/dp/1330128613/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1495939701&sr=8-5&keywords=fraternities+america+albert&linkCode=sl1&tag=truthmedia-20&linkId=c3f734cbba1b29662122753c90d13716

Ištrauka iš Ciklopedijos apie brolijas: Daugiau nei šešių šimtų slaptų draugijų Jungtinėse Amerikos Valstijose autentiškos informacijos ir originalių tyrimų rezultatų rinkinys

"Brolijų ciklopedijoje" pirmą kartą, kiek žinoma, bandoma sociologiniu požiūriu atsekti slaptųjų draugijų raidą Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Masonerija, žinoma, parodoma, kad motininė brolija yra tiek faktiškai, tiek pagal pavadinimą; tačiau ypatingo susidomėjimo sulauks detalės, siejančios daugelį svarbesnių brolijų su masonerija. Platesnis ir ne mažiau įdomus yra faktas, kad laisvoje ir demokratinėje Amerikoje yra daugiau slaptųjų draugijų ir daugiau tokių organizacijų narių nei visose kitose civilizuotose šalyse.

Apie tikėtiną slaptųjų draugijų gyvenimo įtaką galima spręsti iš to, kad daugiau kaip 6 000 000 amerikiečių priklauso 300 tokių organizacijų, kurios kasmet suteikia apie 1 000 laipsnių 300 000 naujokų, o tam padeda gausybė atributikos ir dramatiškų ceremonijų, kurios prilygsta šiuolaikiniams scenos efektams. Kasmet daugiau kaip 30 000 narių įtraukiama į masonų ložių sąrašus Jungtinėse Valstijose; tiek pat narių įstoja į keistuolių ložę, pusė tiek pat - į pitijos riterių ložę; daugiau kaip 100 000 narių prisijungia prie kitų slaptų draugijų, kurių ložės, skyriai ar tarybos išsibarsto po šalį beveik tuo pat metu, kai statomos bažnyčios ir mokyklų pastatai.

Retas kuris iš dešimties aktyvių slaptųjų draugijų narių žino apie savo brolijos kilmę ir raidą, o nė vienas iš šimto neturi supratimo apie savo organizacijos ryšį su panašiomis draugijomis arba apie pirmaujančių organizacijų, sudarančių slaptųjų draugijų pasaulį, kilmę ir raidą.

Kai kuriuos žmones šis pranešimas gali erzinti ar net piktinti. Nesiekiama nieko įžeisti, tačiau siaurai saujelei žmonių bet koks paviešinimas yra nepageidaujamas įvykis. Tokia jau prigimtis, kai bandoma ištirti po slaptosios infrastruktūros uolienomis išsibarsčiusius šliaužiojančius ir šliaužiojančius padarus, kurie stengiasi likti pasislėpę. Slaptoji įstaiga ir slaptieji realiąją valdžią valdančiųjų procesai nėra skirti visų akims.

"Pats žodis "slaptumas" yra atgrasus laisvoje ir atviroje visuomenėje, o mes, kaip žmonės, iš prigimties ir istoriškai priešinamės slaptoms draugijoms, slaptoms priesaikoms ir slaptiems teismo procesams... Mūsų gyvenimo būdui kėsinamasi. Tie, kurie save laiko mūsų priešais, žengia į priekį visame pasaulyje... joks karas niekada nekėlė didesnės grėsmės mūsų saugumui. Jei laukiate, kad bus nustatytas "aiškus ir esamas pavojus", galiu tik pasakyti, kad pavojus dar niekada nebuvo toks aiškus, o jo buvimas - toks neišvengiamas... Visame pasaulyje mums priešinasi monolitinis ir negailestingas sąmokslas, kuris, plėsdamas savo įtakos sferą, pirmiausia remiasi slaptomis priemonėmis - infiltracija, o ne invazija, perversmu, o ne rinkimais, bauginimu, o ne laisvu pasirinkimu, partizanais naktį, o ne kariuomene dieną. Tai sistema, kuri sutelkė didžiulius žmogiškuosius ir materialinius išteklius, kad sukurtų glaudžiai susietą, labai veiksmingą mašiną, jungiančią karines, diplomatines, žvalgybos, ekonomines, mokslines ir politines operacijas. Jos parengiamieji darbai slepiami, apie juos neskelbiama. Jos klaidos užkasamos, o ne skelbiamos antraštėse. Jos oponentai nutildomi, o ne giriami. Nekvestionuojamos jokios išlaidos, nespausdinami jokie gandai, neatskleidžiamos jokios paslaptys."

Iš senovinių okultinio pažinimo sektų tradicijų kyla šiuolaikinė Amerikos oligarchija, besiremianti seniausių ir geriausią reputaciją turinčių šalies aukštųjų mokyklų šaknimis. Ir gali būti, kad apie jas dar daug ko nežinojote. Aukštieji mokslai iš tiesų atskleidžia kitokius mokymus, kitokią mokinių klasę, kitokią turtingųjų ir privilegijuotųjų klasę, kitokius leidimus paslaptims, žvalgybai ir verslo operacijoms.

Ar tiesa, kad laisviausioje pasaulyje visuomenėje amerikietiška svajonė iš tikrųjų glūdi po vienomis didelėmis stiklinėmis lubomis? Jos stabdo ne tik tam tikras mažumų grupes, bet ir visus, kurie yra neišsilavinę ir todėl nežino tiesos apie daugelį svarbių dalykų. Tinklų kūrimas yra brolijų, sėkmingų ir turtingų organizacijų galia; slaptos draugijos ją sustiprina ir sutelkia. Jos kartojasi miestelyje po miestelio ir yra susipynusios su kiekvienos valstijos ir regiono valdžios ir pramonės salėmis.

Už šydo - kas yra kas, valdžios elitas, lyg grandine susietas su savo steigiamosiomis institucijomis, slaptais ryšiais, užantspauduotais ypatingais kiekvieno skyriaus ritualais ir paslaptimis. Tik atsidavęs ir su niekuo nesusijęs istorikas galėtų sudėlioti visą istoriją, tačiau akivaizdu, kad Mes, žmonės, buvome užrakinti ir nušalinti nuo tikrojo proceso, o mūsų, kaip konstitucinės respublikos su demokratijos prieskoniais, suvokiama galia pasirodo esanti vis labiau iliuzinė. Taip pat ir karų, politinių judėjimų bei svarbiausių istorinių įvykių paaiškinimai, kurie Amerikos žmonėms buvo aiškinami tarsi tėvų mažam vaikui.

Daug ko nežinojome ir daug ko vis dar nežinome, bet viena yra tikra - viskas, ką vidutinis žmogus mano apie tai, kaip iš tiesų viskas šioje šalyje yra valdoma, yra klaidinga.